Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Pod Ještěd míří pražská Slavia s Jindřichem Trpišovským. Napraví Slovan prohru s Duklou?

Dokáže se Slovan vrátit na příčky zaručující účast v evropských pohárech? To bude jasné až dnes večer, kdy se fotbalisté Slovanu utkají na stadionu U Nisy s pražskou Slávií. Vítězství by modro-bílé posunulo na čtvrté místo ligové tabulky, ztráta by naopak znamenala setrvání za pohárovými příčkami. Utkání začíná v 18:00.

V posledním ligovém utkání podlehl Slovan jinému pražskému klubu - Dukle 0:2. Doma se utká se Slavií, kterou vede náš bývalý trenér Jindřich Trpišovský, dá se tedy čekat velmi pikantní střet. V posledních pěti vzájemných zápasech Slovan dvakrát vyhrál, dvakrát remizoval a jednou prohrál s aktivním skóre 7:6.

PSALI JSME: Se Slavií přijedou v neděli dva tisíce fanoušků. Vysoce rizikové utkání, varuje policie

„Jednoduché to nebude, jelikož Slavie hraje o Ligu Mistrů a navíc je vede náš bývalý realizační tým, Jindra Trpišovský nás zná a určitě se na nás dobře připraví. Pokud ovšem chceme hrát o nejvyšší příčky, musíme si s nimi poradit,“ říká útočník Martin Graiciar.

Poslední vzájemný ligový zápas, hraný v pražském Edenu, skončil výhrou Slovanu. Brankový účet otevřel Roman Potočný, vítěznou branku z penalty dal Miloš Bosančić. Tomáš Necid pouze korigoval výsledek na konečných 2:1 pro Slovan.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Liberec, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, fotbal, Martin Graiciar, Ještěd, FK Dukla Praha, Jindřich Trpišovský, Lužická Nisa, Liga mistrů UEFA, Tomáš Necid, Roman Potočný, Miloš Bosančić

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod Ještěd míří pražská Slavia s Jindřichem Trpišovským. Napraví Slovan prohru s Duklou?  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.