Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fotbalisté Liberce začali přípravu bez Bosančiče a Bartla

Fotbalisté Liberce v pondělí zahájili letní přípravu na novou sezonu už bez záložníků Daniela Bartla a Srba Miloše Bosančiče. Oběma hráčům v šestém celku uplynulé ligové sezony vypršela smlouva.

Fotbalisty Liberce by měli posílit dva hráči z druhé ligy. Do přípravy Slovanu se zapojí konžský útočník Elvis Mashike Sukisa z Českých Budějovic a ofenzivní záložník Aleš Nešický z Táborska. Jejich přestup do severočeského klubu se nyní administrativně dotahuje.

Čtyřiadvacetiletý Mashike Sukisa přišel do Českých Budějovic vloni v létě a v uplynulé druholigové sezoně si za 27 zápasů připsal sedm branek a pět asistencí. Šestadvacetiletý Nešický měl v dresu Táborska bilanci pět gólů a tři přihrávky za 28 utkání.

Slovan v povndělé naopak zahájil letní přípravu na novou sezonu už bez záložníků Daniela Bartla a Srba Miloše Bosančiče. Oběma hráčům v šestém celku uplynulé ligové sezony vypršela smlouva, druhý jmenovaný se s vedením podle webu Slovanu nedohodl na novém kontraktu.

Dosud jedinou dotaženou libereckou posilou je slovenský záložník Martin Koscelník. Novým trenérem Slovanu se stal jeho krajan Zsolt Hornyák, který na lavičce nahradil Davida Holoubka. Z hostování se vrátili Tom Ulbrich, Ondřej Machuča a Radek Voltr, z juniorky pak přišel k A-týmu Dominik Gembický.

Záložníkům Zdeňku Folprechtovi a Michalu Obročníkovi na konci června vyprší smlouva a jejich budoucnost v klubu se bude stejně jako u liberijského záložníka Oscara ještě řešit. Všichni nicméně začali přípravu.

Vedle Bartla s Bosančičem už s Libercem přípravu nezačali ani kapitán Vladimír Coufal, který přestoupil do Slavie, a Matěj Pulkrab, Filip Havelka, Tomáš Wiesner, Václav Pilař a Martin Graiciar, jimž skončilo hostování.

První přípravný zápas odehraje Liberec v sobotu proti druholigovému Ústí nad Labem.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, HET liga, příprava, FC Slovan Liberec, Daniel Bartl, fotbalista, SK Dynamo České Budějovice, Aleš Nešický, okres Tábor, Elvis Mashike Sukisa, SK Slavia Praha, Martin Koscelník, FK Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Liberce začali přípravu bez Bosančiče a Bartla  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.