Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Posila pro Slovan. Z Hradce přichází nejlepší střelec druhé ligy Pázler

Liberečtí fotbalisté získali další posilu do útoku. Na přestup přichází nejlepší loňský střelec druhé ligy Jan Pázler. Sedmadvacetiletý hráč dal v uplynulém ročníku jednadvacet gólů. Součástí transferu je přestup da Silvy opačným směrem.

„Věřím, že to potvrdím i tady a budu teď střílet góly za Liberec," řekl Jan Pázler po přestupu. „Jsem velice šťastný a cením si šance, kterou mi Slovan dal. Věřím, že se mi bude dařit alespoň jako v Hradci a týmu pomůžu," dodal.

V Liberci podepsal dlouhodobou smlouvu a hned nastoupil do prvního přípravného utkání libereckých fotbalistů v Hrádku proti Varnsdorfu. „Stáli jsme o něj delší dobu. Dlouhodobě se prosazuje jako střelec mužstva,“ řekl sportovní ředitel klubu Zdeněk Koukal.

Po dvou letech strávených v Liberci naopak končí Wesley da Silva, který odchází právě do Hradce.

A jak to vypadá s kádrem Slovanu? Do přípravy se postupně zapojí Matěj Hybš, který byl dlouhodobě zraněný a pokračovat by měl i Michal Obročník, který jaro strávil v Olomouci.

Zdeněk Folprecht už nejspíš ve Slovanu nezůstane. „Nabídli jsme mu smlouvu, ale na jeho pokračování to nevidím,“ řekl Koukal.

Slovan by rád uplatnil opci na Oscara, který na jaře zaujal. „Je otázka, jak to dopadne, pokud ano, jednalo by se o přestup a byl by tu na další sezony,“ dodal.

Klub ještě potřebuje doplnit kádr. „Pracujeme na tom, máme vytipované hráče. Z taktického hlediska ale nemohu prozradit jména. Dva, nebo tři ale ještě přijdou,“ řekl Koukal.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, HET liga, kádr, Jan Pázler, FC Slovan Liberec, FC Hradec Králové, přestup, Zdeněk Koukal, FK Varnsdorf, SK Sigma Olomouc, Matěj Hybš, Michal Obročník, Zdeněk Folprecht

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posila pro Slovan. Z Hradce přichází nejlepší střelec druhé ligy Pázler  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.