Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Slovan počtvrté v sezoně remizoval. O body obral rozjetý Baník

Marné čekání na branku a čtvrtá remíza v sezoně. Fotbalisté Slovanu se nedokázali v dnešním zápase s ostravským Baníkem gólově prosadit i přes několik nadějných šancí.

První půle mnoho gólových šancí nepřinesla. Plný ostravský kotel rozehřál až po půl hodině hry Fillo, který se pokusil využít takřka ztraceného centru. Mířil ale mimo branku. Šest minut před poločasovou pauzou byl blízko úspěšnému zakončení na druhé straně Slovan. Ševčík přihrál za obranu Malinskému, který se pokusil přehodit ostravského brankáře Laštůvku. Ofsajdová situace ale neunikla pozornosti rozhodčího.

V úvodu druhého poločasu se stupňoval tlak domácích. Nejprve ve čtyřiapadesáté minutě Mikula nacentroval na Oscara, který se v rozhodující moment odhodlal místo zakončení k přihrávce na Malinského, který stál za posledním obráncem. I další gólovou šanci tak zmařil ofsajd domácích. Slovan se snažil „zuby nehty“ otevřít brankový účet, když o tři minuty později chtěl Potočný prudkou střelou překvapit gólmana Ostravy. Jeho střelu ale dokázal Laštůvka vyrazit.

V závěru utkání už na bezbrankové remíze nic nezměnila ani šance Ševčíka a Slovan si tak připsal čtvrtý jednobodový výsledek v sezoně.  

 

Slovan remizoval s Baníkem

Sobota, 1. září 2018, 17:22

Slovan remizoval s Baníkem
Slovan remizoval s Baníkem

Foto Lubomír Krongaiger

Štítky Liberec, FC Slovan Liberec, Baník Ostrava, fotbal, FC Baník Ostrava, HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Slovan počtvrté v sezoně remizoval. O body obral rozjetý Baník  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.