Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Anglická posila už trénuje se Slovanem. Jsem vděčný za šanci, říká Rolando Aarons

Dvaadvacetiletý hráč Newcastle United Rolando Aarons už se připojil ke Slovanu. Do Čech dorazil v neděli, v pondělí absolvoval zdravotní prohlídku a poté už první trénink se Slovanem. Hráč se zkušenostmi z Premier league a reprezentace do 21 let se na působení pod Ještědem těší.

„Nerad moc mluvím, jsem raději, když za mě mluví moje výkony. Doufám, že Slovanu pomůžu,“ řekl Rolando Aarons během prvního dne v Liberci pro klubový web.

Aarons odehrál v Premier league osmnáct startů, další přidal na jaře v Serii A. „Potřebuji teď hlavně zápasovou praxi, proto jsem vděčný za tu šanci, že budu moct ve zbytku podzimu hrát za Slovan. Těším se na novou zkušenost,“ dodal.

Sám sebe charakterizuje jako rychlého hráče, který může hrát na křídle nebo jako podhrot. „Samozřejmě rád dávám góly, ale rád je i připravuji. Snažím se zkrátka být prospěšný týmu.“

Aarons přiznal, že moc informací o Slovanu a českém fotbalu neměl. „Byl se tady v minulém týdnu podívat můj agent a ujistil mě, že jsou zde dobré podmínky pro fotbal, zajímavý stadion a že Liberec je pěkné město,“ řekl mladík s jamajskými kořeny, který v Liberci vyfasoval dres s číslem 26.

„Chceme využít jeho kvality a zkušenosti z Premier League. Věřím, že se rychle adaptuje a bude co nejdříve k dispozici. Doufám, že pomůže naší ofenzivě a prosadí se i střelecky,“ uzavřel trenér Zsolt Hornyák.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Rolando Aarons, Newcastle, Slovan, hostování, FC Slovan Liberec, Premier League, Newcastle United FC, Česko, Ještěd, Zsolt Hornyák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anglická posila už trénuje se Slovanem. Jsem vděčný za šanci, říká Rolando Aarons  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.