Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V tomhle zápase jsme měli na to vyhrát, říká střelec Slovanu Libor Kozák

V pátém jarním utkání vstřelil třetí gól, na body to ale nestačilo. Libor Kozák měl v utkání se Sigmou další velké šance a sám si vyčítal, že je neproměnil. Po utkání ho štvalo, že Slovan je sice v zápasech lepším týmem, bodů ale moc nemá.

O jarních prohrách

„Je nám k ničemu, že nehrajeme zle, když ty zápasy nevyhráváme. Ve všech pěti zápasech jsme hráli solidně, ze hřiště jsme přesto odešli třikrát jako poražený tým. To už je lepší vydřít vítězství po nekvalitním výkonu.”

O šancích v Olomouci

„Šancí jsme na ně měli hodně. Jen já sám jsem měl dvě velké, z nich alespoň jedna zkrátka musí skončit v síti. Štve mě to. Hlavně ta první mě mrzí. Měl jsem totiž gól doslova na kopačce, bohužel jsem to netrefil, jak jsem chtěl. V druhém případě proti mě dobře vystoupil domácí brankář Miloš Buchta a střelu dokázal vyrazit na roh."

O zkoumání videa v závěru

„Šel jsem po míči a jeden z hráčů Sigmy balón odkopával, nicméně trefil u toho i moji nohu, takže jsem spadl. Zákrok ale přezkoumával i VAR a situaci jako faul neposoudil, takže to asi přestupek proti pravidlům nebyl. Víc k tomu asi říct nemůžu.”

O skupině o titul

„Ostatní týmy okolo nás v tabulce bodovaly a dotáhly se na nás. To platí právě i pro Sigmu. V tomhle zápase jsme měli na to vyhrát. Do zápasu se Zlínem musíme jít s čistou hlavou a tuhle porážku napravit.”

O spolupráci s Janem Sýkorou

„Asi to bude chtít ještě trochu času. Je to ale šikovný hráč se skvělou technikou, to všichni víme, doufáme, že se nám o víkendu proti Zlínu podaří všechno sladit.”

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Olomouc, Libor Kozák, SK Sigma Olomouc, FC Fastav Zlín, Miloš Buchta, Jan Sýkora

V tomhle zápase jsme měli na to vyhrát, říká střelec Slovanu Libor Kozák  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.