Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Další starty za Slovan nepřidá. Útočník Kozák odchází do pražské Sparty

Ve čtrnácti jarních zápasech nastřílel sedm branek. Výkony Libora Kozáka zaujaly Spartu a ta po brzy třicetiletém útočníkovi rychle sáhla. V pražském klubu podepsal smlouvu dva dny po konci uplynulé sezóny.

„Děkuji Slovanu, od pana Karla, přes management klubu, spoluhráče i realizační tým v čele s trenérem Hornyákem, a v neposlední řadě i libereckým fanouškům. Bylo to krátké angažmá, ale v mé kariéře hodně důležité. Proto ještě jednou děkuji za šanci celému Slovanu," řekl pro klubový web Libor Kozák.

Vytáhlý forvard přišel do Liberce nastartovat kariéru poznamenanou řadou zranění. V Liberci naskočil do čtrnácti zápasů a získal tak chybějící zápasovou praxi. Sparta o Kozáka stála, poprvé se mu ozvala už před několika týdny, hráč se ale chtěl soustředit na konec sezóny v Liberci. 

„Nebylo to náročné rozhodování, sešel jsem se s Tomášem Rosickým, který mi představil, co se snaží na Spartě sestavit za tým – od té chvíle jsem byl odhodlaný jít sem,“ hlásil po podepsání smlouvy na Spartě Kozák.

Slovan Kozákovi na svém webu poděkoval za jeho půlroční působení pod Ještědem. „Zvláštní poděkování si Libor Kozák vysloužil i od Akademie mládeže FC Slovan Liberec, na jejíž chod se rozhodl věnovat významnou částku,” dodal mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Autoři | Foto Sparta Praha

Štítky Libor Kozák, Slovan, Sparta, přestup, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec, Tomáš Rosický

Další starty za Slovan nepřidá. Útočník Kozák odchází do pražské Sparty  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.