Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan zahájil přípravu fyzickými testy. Zpět je znovu Bosančić, s týmem trénuje i další Srb

Neoblíbenými fyzickými testy začali liberečtí fotbalisté přípravu na novou sezónu. Kádr už opustili Kozák, Sýkora nebo Oršula. Na testech je opět Miloš Bosančić a také Bojan Dordić z Varnsdorfu.

Z loňského kádru už se do letní přípravy nezapojí Libor Kozák (přestup – Sparta Praha), Daniel Köstl (konec hostování), Jan Sýkora (konec hostování) a Filip Oršula (konec smlouvy). Karel Knejzlík míří na test do Opavy.

Do přípravy s A-týmem se kromě několika hráčů z juniorky (Lukáš Hasalík, Kanghyun Yu, Dominik Gembický) zatím připojí i navrátilci z hostování ve Varnsdorfu Petr Heppner a Adam Ondráček. Vysloužit si smlouvu v Liberci se budou snažit testovaní srbští záložníci Miloš Bosančić, který už ve Slovanu dvakrát působil, a Bojan Dordić z Varnsdorfu.

Na hřiště se hráči chystají poprvé v úterý, první utkání je naplánováno na 25. června v Raspenavě s Varnsdorfem. Den poté pak tým odjede do Rakouska na herní soustředění, kde se utká například s Lask Linz nebo Appolonem.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, trénink, příprava, Miloš Bosančić, FC Slovan Liberec, FK Varnsdorf, Libor Kozák, Jan Sýkora, Bojan Djordjic, Filip Oršula, AC Sparta Praha, SFC Opava, Daniel Köstl

Slovan zahájil přípravu fyzickými testy. Zpět je znovu Bosančić, s týmem trénuje i další Srb  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.