Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan navázal na spolupráci s kyjevským Dynamem. Na hostování přivedl nadějného záložníka

Jednadvacetiletý ukrajinský záložník Achmed Alibekov bude do konce této sezóny působit v libereckém Slovanu. Klub to oznámil na svém webu. Mladý hráč může nastupovat na několika postech v záloze.

Jsme rádi, že se nám podařilo navázat na dřívější spolupráci s Dynamem Kyjev a přivést k nám na roční hostování tohoto talentovaného hráče. Achmed je univerzál, který může nastupovat na různých postech v záložní řadě," řekl k příchodu Alibekova sportovní ředitel Slovanu Zdeněk Koukal.

Achmed Alibekov

Jednadvacetiletý Achmed Alibekov do Kyjeva přestoupil z Metalurgu Záporoží už v dorosteneckém věku, za Dynamo nastupoval i v UEFA Youth League a připsal si už i několik startů za A-tým v ukrajinské lize. Prošel také několika mládežnickými reprezentacemi Ukrajiny a v současné době je členem kádru ukrajinské jednadvacítky. Čeští fanoušci mohli jeho jméno zaznamenat například v lednu letošního roku, kdy se v přípravě krásně trefil do sítě pražské Sparty.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky achmed alibekov, slovan liberec, fotbal, hostování, SK Dynamo České Budějovice, FK Dynamo Kyjev, UEFA, Zdeněk Koukal, AC Sparta Praha, Ukrajina

Slovan navázal na spolupráci s kyjevským Dynamem. Na hostování přivedl nadějného záložníka  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.