Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bývalý Slovaňák Delarge se vrací do ligy. Neposílil Liberec, ale Budějce

Patřil k oblíbencům fanoušků. Když měl den, dokázal rozhodnout utkání úplně sám. V Liberci odehrál čtyřiašedesát ligových utkání, pak zmizel. Nyní se ale Dzon Delarge vrací, posílil Dynamo České Budějovice. Tým z jihu Čech tak po Michaelu Rabušicovi během několika dní posílil další exliberecký hráč.

Devětadvacetiletý Delarge naposledy působil v Karabachu, kde mu po minulé sezoně vypršel kontrakt. Za Liberec během let 2012 až 2016 odehrál 64 ligových zápasů, v nichž zaznamenal 12 gólů a pět asistencí.

Rodák z Brazzaville má na kontě 13 startů za konžskou reprezentaci a jednu vstřelenou branku. Zahrál si také za Dunajskou Stredu či turecké celky Osmanlispor a Bursaspor.

„Zatím jsme podepsali smlouvu do konce kalendářního roku. Po podzimu si sedneme a uvidíme, jaká bude panovat oboustranná spokojenost. Záležet bude určitě na tom, co on nabídne nám a co my pak jemu,“ řekl generální manažer Dynama Martin Vozábal na klubovém webu.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Dzon Delarge, FC Slovan Liberec, České Budějovice, SK Dynamo České Budějovice, Česko, Bursaspor, Brazzaville, Martin Vozábal, Dunajská Streda

Bývalý Slovaňák Delarge se vrací do ligy. Neposílil Liberec, ale Budějce  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.