Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou, řekl o vítězství nad Příbramí Roman Potočný

Jako jeden ze tří klubů odehrál o víkendu liberecký Slovan osmisté utkání v nejvyšší soutěži. A oslavil ho vítězstvím 3:2 nad Příbramí. Na první gól parádně nacentroval Musovi Roman Potočný, který také celé utkání zhodnotil.

O formě z posledních zápasů

Poslední dobou se nám daří. Nesmíme hlavně usnout na vavřínech. Jsme rádi za toto vítězství. Výsledkově to možná nevypadá jednoduše, ale zápas jsme měli po celou dobu pod kontrolou.

O snížení Příbrami

přišla zbytečná standardka, kdy byl Malča (Tomáš Malinský) sám na zadní tyči a kopl to do rohu a dostali jsme z toho gól, kdy mě přehlavičkoval Matěj Kodr. On je ještě větší chlap než já, byl v náběhu a povedlo se mu mě přehlavičkovat. On (Malinský) říkal, že periferně viděl někoho za sebou, ale to asi viděl někoho na tribuně. (smích) Utkání jsme si jinak ale pohlídali a měli ho po celou dobu pod kontrolou.

O Petaru Musovi

Je to dvoumetrový chlap, který je silný zády k bráně. Za poslední půl rok se hodně zlepšil. Teď navíc dostává důvěru od trenéra a daří se mu. Je to ale mladej kluk a nesmí se z toho zbláznit. Ve fotbale je nejdůležitější hlava a jemu to v ní teď šlape. Já jsem za něj rád, protože je to hodnej kluk a je jenom dobře, že mu tam ty góly padají.

O přihrávkách na gól

Já jsem i radši, když na gól můžu nahrát. Přihrál jsem Péťovi na gól v Boleslavi, proti Teplicím i proti Příbrami. Jsem rád, že spolupráce mezi námi funguje. Na tréninku máme i centry. Je to ale hodně o jeho výběru místa. Vždycky ho vidím v dobrém náběhu a snažím se mu tam přihrát. Jsem za sebe rád, že mu můžu přihrát na gól. Jak ale říkám, je úplně jedno, kdo přihraje na gól nebo ho vstřelí. Podle mě je to hlavně tím, že nám to klape v kabině mezi námi. Že z toho pak vyplave Péťa, já nebo třeba Malča, který dal dnes krásný gól, je jedno. Hlavně, že se vyhrává.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Roman Potočný, fotbal, Příbram, 1. FK Příbram, Tomáš Malínský, FK Mladá Boleslav, FK Teplice

Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou, řekl o vítězství nad Příbramí Roman Potočný  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.