Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Slovan chce zaplnit stadion. Proti Zlínu nabízí vstupenky studentům a mládežnickým týmům, chystá odměnu

Mladé sportovce a studenty chce přilákat liberecký Slovan na velmi důležité ligové utkání proti Zlínu, které se hraje v sobotu 23. listopadu. Právě pro mládež si přichystal speciální akci, kdy bude rozdávat volné vstupenky.

„Stačí, když oslovíte své trenéry nebo učitele, aby si u klubu vyžádali vouchery na volné vstupenky pro organizované skupiny mládeže,“ říká mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Podle něj tak mohou na Slovan vyrazit studenti i fotbalisté mládeže, ale klidně i mládežnické týmy jiných sportovních odvětví.

Klub týmy láká na to, že když přijdou oni na Slovan, hráči Slovanu pak přijdou za nimi. „Ať už na besedu do vaší školy nebo na trénink vašeho týmu. Kromě toho vás pozvou na svůj trénink včetně skupinové prohlídky zázemí stadionu,“ dodává mluvčí.

Půjde vlastně o takovou soutěž, setkání či trénink s áčkem Slovanu vyhrají ti, kterých přijde na Zlín nejvíc. „Stačí, když nám po utkání doručíte využité vstupenky a kromě nich i společnou fotografii ze stadionu U Nisy,“ upřesňuje Čarnogurský.

Zápas se hraje v sobotu 23. listopadu od 14:30. Vouchery na volné vstupenky můžete objednávat na emailu fanousci@fcslovanliberec.cz. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Zlín, fotbal, akce, vstupenky, vstupenka, trénink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan chce zaplnit stadion. Proti Zlínu nabízí vstupenky studentům a mládežnickým týmům, chystá odměnu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.