Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po posvícení přišel půst. Slovan nezvládl utkání v Olomouci a nemá ani bod

Hned několik velmi dobých možností si vypracovali liberečtí fotbalisté v utkání v Olomouci. Po hříchu ale žádnou neproměnili, a tak nemají ani bod. Domácí totiž skórovali, když se už ve 14. minutě trefil Vepřek. Slovan se tak po koncertu se Zlínem musí vypořádat s porážkou.

Slovan v první půli nehrál vůbec špatně. Dobře kombinoval a dostával se i do nadějných možností. Breite měl velkou šanci, hlavičkoval ale vedle a do vedení tak šli domácí. Chytil poslal míč před prázdnou bránu Vepřekovi a ten už měl jednoduchou pozici – 1:0.

Sigma se pak soustředila spíše na obranu, Liberečtí přesto měli několik příležitostí. Dvakrát zakončoval Musa, gól měl na noze Kačaraba, skórovat se mu ale nepodařilo. 

Druhý poločas už tak atraktivní nebyl. Sigma dobře bránila, Slovan se snažil o vyrovnání, Sigmu několikrát zmáčkl, další branka už ale nepadla.

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:0 (1:0)

Branky: 14. Vepřek. Žluté karty: 73. Plšek, 78. Zmrzlý - 42. Potočný, 48. Breite, 62. Karafiát. Rozhodčí: Denev – Blažej, Koval. Diváci: 2816

SK Sigma Olomouc: Mandous - Sladký, Beneš (C), Štěrba, Vepřek - Zahradníček, Houska, Zmrzlý, Plšek, Falta - Chytil (51. Yunis - 73. González)
FC Slovan Liberec: Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Oscar (89. Chaluš), Mara (81. Kuchta) - Malinský, Breite (C), Potočný (65. Pešek) - Musa

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Sigma Olomouc, fotbal, FC Slovan Liberec, HC Olomouc, SK Sigma Olomouc, FC Fastav Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po posvícení přišel půst. Slovan nezvládl utkání v Olomouci a nemá ani bod  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.