Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Minule nám to napadalo, teď nic, hodnotil utkání v Olomouci trenér Pavel Hoftych

V posledních zápasech se Slovanu daří jak herně, tak střelecky, v Olomouci ale dobrou formu Liberečtí nepotvrdili. Ne, že by šance nebyly, žádnou z nich ale Slovan neproměnil a tentokrát tak nemá ani bod. Trenér Hoftych po utkání hovořil především o produktivitě svého týmu.

O průběhu zápasu

Začátek utkání byl takový ospalý, z obou stran oťukávací. Na konci oťukávané jsme v patnácté minutě dostali branku. Potom jsme začali hrát, myslím, že jsme většinu zápasu byli lepším mužstvem. Měli jsme více šancí. Bohužel, minulý týden nám to napadalo, tentokrát nic, i když jsme se s tím utkáním snažili něco udělat. Pořád jsme věřili, že tu můžeme vyhrát, protože Olomouc má problémy s tím, že kdy jde do vedení, tak to málokdy dokáže využít. Nepovedlo se a přišli jsme o body, které jsme mohli mít.

O neproměněných šancí Petara Musy

Petar neměl svůj den. Tyhle šance on proměňuje. Při té z prvního poločasu měl jít dál do vápna. Stopeři Sigmy nejsou žádní rychlíci. Dostal se dobře do šance, ale neřešil to optimálně.

O nulové produktivitě

Momentálně nám to střílí při zápasech i při tréninku. Hráči akce zakončují kvalitně. Dneska nám to ale nepadlo. Příčina je slabá až nulová produktivita. Šancí jsme měli více než domácí, přesto oni gól dali, my ne. 

O nepřítomnosti trenéra Sigmy na lavičce

Před zápasem můžeme do kabiny na přípravu a pokud máte dobrý realizační tým, tak to není takový problém. Víte, co po nich chcete, víte, jak chcete hrát, máte připravená střídání. Pokud nenastane nečekaná situace, že vám třeba vyloučí hráče, tak se to dá. Jsou to ale větší nervy než na lavičce.

O vnitřních problémech Sigmy

Všichni vědí, že Sigma řeší svoje věci, ale nějak nás to nezajímalo, nikdy nevíte, jak na to klub zareaguje, jestli to mužstvo semkne. Nechtěli jsme se tím zabývat, soustředili jsme se na sebe. Je to jejich záležitost, vždycky je nepříjemné, když to jde do médií. Mělo by to zůstat v kabině.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Pavel Hoftych, sigma olomouc, Olomouc, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Minule nám to napadalo, teď nic, hodnotil utkání v Olomouci trenér Pavel Hoftych  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.