Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Buďte u zápasu podzimu se Slavií, vyhrajte vstupenky a užijte si doprovodný program

Pod Ještěd míří mistrovská Slavia a půjde o nejatraktivnější utkání podzimu. S pražským týmem míří do Liberce spousta fanoušků, domácí se ale nebudou chtít nechat zahanbit. Chcete být u toho? Pro dva z vás má Drbna připraveno po dvou vstupenkách.

Slavia válcuje ligu, přibrzdit se ji pokusí Slovan. Domácí se na pražský tým dokážou vyhecovat a emotivní atmosféra panuje i na tribunách. Zápas má náboj i pro řadu hráčů a funkcionářů, kteří působili na druhé straně. Ať už jde o realizační tým Slavie, Jana Nezmara i hráče Koláře, Ševčíka, Součka nebo Kúdely. Za Liberec zase nastupuje Mikula, Musa, Kuchta i Chaluš.

Právě Slovan bude o kmenové hráče Slavie v zápase ochuzen. Jde o citelný zásah. Nastoupit nesmí Baluta, Petar Musa a Oscar s Janem Kuchtou, kteří ze Slavie v Liberci hostují.

A jak to vypadá se vzájemnou bilancí U Nisy? Z posledních pěti vzájemných duelů se Slavií U Nisy bral Slovan body hned čtyřikrát. Naposledy se oba celky rozešly s bezbrankovou remízou, v říjnu roku 2019 vyhrála Slavia 1:0 gólem Miroslava Stocha. Předtím naše mužstvo opět remizovalo 0:0, 1:1 a vyhrálo 2:1. Nejčastějším výsledkem vzájemných zápasů je skóre 1:0, zároveň padlo v 54 duelech už 13 červených karet.

Zápas začíná v 19:30, předzápasový program pak o hodinu dříve. Jeho součástí je například charitativní bazar, kam mohou fanoušci přinést suvenýry se slovaňáckou tematikou. Výtěžek pak půjde na Centrum Lira.

Fanonušci si taky mohou vyzkoušet penalty, proběhne i autogramiáda hráčů, kteří nenastoupí. Na místě budou i playstationy s Fifou20.

Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Kontaktovali jsme je emailem.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fotbal, Slavia, soutěž, Ještěd, Liberec, vstupenka, podzim, Jan Kuchta, Jan Nezmar, Lužická Nisa, Miroslav Stoch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Buďte u zápasu podzimu se Slavií, vyhrajte vstupenky a užijte si doprovodný program  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.