Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Derby proti koronaviru. Zápas se nehraje, koupí vstupenky podpoří libereckou nemocnici

Fotbalové týmy z Liberce a Jablonce se měli už příští víkend postavit proti sobě v rámci 53. derby, jenže kvůli koronaviru se utkání nehraje. Kluby se tak dohodly na speciální akci – lidé si mohou koupit vstupenku, jako by se hrálo a výtěžek půjde na libereckou nemocnici.

Kluby tak chtějí podpořit právě zdravotníky, kteří svádí boj s nemocí v první linii. „Jejich soupeř je bohužel obzvlášť zákeřný, a o to jsou jejich statečné a obětavé výkony obdivuhodnější! V tom boji jim všichni musíme aspoň symbolicky pomoct,“ napsaly kluby ve společném prohlášení.

Příští neděli se tak od patnácti hodin uskuteční Derby proti koronaviru a jeho účastníky se může stát každý. Spuštěn totiž bude online vstupenek na zápas v ceně sta korun a její koupí se přispěje právě na libereckou nemocnici. „Věříme, že se v našem kraji najde dost lidí, kteří své zdravotníky v jejich zápase nenechají samotné. Pořiďte si svou vstupenku na derby proti koronaviru, pořiďte ji i svým blízkým,“ dodaly kluby.

Prodej charitativních vstupenek začíná v pondělí 30. března 2020 v 10 hodin na internetovém prodejním portálu Ticketstream. Konec prodeje bude v čas konání virtuálního derby, tedy v neděli 5. dubna 2020 v 15 hodin. Nakupovat můžete jednoduše z počítače nebo mobilu. Počet vstupenek na osobu není omezen, vstupenka po zaplacení přijde na mail.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky derby, fotbal, slovan, koronavirus, nemocnice, vstupenka, COVID-19, Krajská nemocnice Liberec, Liberec, Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Derby proti koronaviru. Zápas se nehraje, koupí vstupenky podpoří libereckou nemocnici  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.