Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na Slovanu začala rekonstrukce hlavní tribuny. Nový trávník bude zřejmě až za rok

Původně měla rekonstrukce střechy hlavní tribuny na fotbalovém stadionu Slovanu probíhat za provozu. Jenže nyní se zápasy nehrají, a tak klub žádné přesuny diváků řešit nemusí. Na části tribuny už roste lešení, její stav nyní posoudí statik.

„Jedeme podle plánu. Proběhlo předání staveniště a do konce týdne bude postavené lešení na jedné polovině tribuny. V sobotu, nebo pondělí očekáváme statika," uvedl technický ředitel klubu Vlastimil Čadílek.

Ten podle něj určí vadná místa, kde je potřeba udělat nové spáry nebo šroubová spojení. Poté už nastoupí firma, která bude otryskávat celou konstrukci a dávat nový nátěr. „To samé poté proběhne na druhé polovině tribuny,“ dodal.

Případné rozehrání přerušené soutěže podle ředitele na rekonstrukci vliv mít nebude. Probíhá totiž po etapách, nejprve se opraví polovina tribuny a poté ta druhá. „Pokud bychom měli hrát, polovina lávky pro novináře a pracovníky televizí připravena bude."

Stadion měl dostat také nový trávník, jeho výměna ale nakonec není vůbec jistá. „Na výměnu potřebujeme tři týdny času od doby, kdy se poprvé kopne až se začne hrát. Mám obavu, že tento prostor tam nebude. Je varianta, že rekonstrukce kropení a trávníku se přeloží na příští rok,“ uzavřel Čadílek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, tribuna, rekonstrukce, trávník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Slovanu začala rekonstrukce hlavní tribuny. Nový trávník bude zřejmě až za rok  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.