Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fotbalová liga se opět rozběhne. Jako první půjde na řadu liberecký Slovan

Ligová fotbalová asociace si v úterý odpoledne dohodla, že se první a druhá liga opět začnou hrát. A jako první se po více než dvou měsících na trávníku představí Slovan, který příští sobotu dohrává dvakrát odložený zápas s Teplicemi. Poté se bude hrát ďábelským tempem dvakrát týdně.

Slovan tak čeká zápas v sobotu 23. května v Teplicích, hned v úterý a ve středu se pak hraje kompletní 25. kolo, kdy se Liberečtí vydají do Českých Budějovic. „Jsme rádi, že liga začíná a že je možnost, abychom hráli. Začátek 23. května bereme, šlo o jednu z variant. Vše se odehrálo relativně rychle, ale určitě jsme rádi, že liga startuje. Počítáme s tím, že hrajeme v Teplicích a víme, že je tam teď perfektní trávník. Uděláme maximum proto, abychom byli nachystaní," řekl trenér Pavel Hoftych.

Podle něj už je celý klub na restart natěšený. „Vnímáme i to, že pokud se bude situace i nadále lepšit, brzy uvítáme diváky na fotbale. Těšíme se, že začneme my a postupně se k nám přidají i fandové," dodal.

Už dnes od 11 si Slovan zahraje přípravné utkání v Ďolíčku proti Bohemians. Bude se hrát na dva poločasy po padesáti minutách.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fotbal, liga, Teplice, Bohemians, FK Teplice, Bohemians 1905, SK Dynamo České Budějovice, Pavel Hoftych

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová liga se opět rozběhne. Jako první půjde na řadu liberecký Slovan  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.