Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan třemi góly otočil utkání se Slováckem. Drží místo v mistrovské skupině

Liberecký Slovan v 26. kole na stadionu U Nisy přivítal Slovácko, které mělo o pouhý bod méně v tabulce. A bylo to velmi zajímavé utkání, Slovácko vedlo, domácí ale třemi brankami zápas otočili. Vítězný gól přitom až v devadesáté minutě vstřelil Koscelník.

Těsně před odbytí první půlhodiny hry přišel znenadání trest za chvilkovou nepozornost, Tomáš Zajíc zůstal nepokrytý před bránou a bezchybně zužitkoval centr z pravé strany. Hosté vedli. Do konce poločasu pálili ještě Alibekov se Zemanem, ale první zmiňovaný poslal míč pouze na tribunu a druhý těsně vedle pravé tyče, Slovan i tak srovnal.

Po centru Zemana byl v pokutovém území faulován Kuchta a Kamso Mara nekompromisně s pozastavením během náběhu proměnil pokutový kop. V nastavení první půle viděl červenou kartu Michal Kadlec, který po odehrání fauloval Jana Kuchtu. Hosté tak dohrávali v deseti.

Druhá půle se změnila v dobývání brány Slovácka, kýžený gól ale padl ale až v 90. minutě. Malinského centr odvrátila obrana ke Koscelníkovi, který propálil vše - 2:1.

A v nastavení se domácí radovali ještě jednou, první ligovou branku vstřelil Beran, kterého opět našel Malinský. Slovan tak v tabulce drží čtvrté místo a účast v mistrovské skupině.

Slovan Liberec - Slovácko 3:1 (1:1)

Branky: 44. Mara (pen) - 27. Zajíc. Rozhodčí: Dubravský - Hájek, Kříž. ŽK: 63. Mara - 43. Juroška (SLO), 45+2. Hofmann. ČK: 45+2. Kadlec (SLO). Diváci: 300.

FC Slovan Liberec: Nguyen – Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula (C) – Alibekov, Mara – Malinský, A. Baluta (58. Beran), Ma. Zeman – Kuchta (58. Rondič)

1.FC Slovácko: Trmal – Juroška, S. Hofmann, Mich. Kadlec, Divíšek – Kohút (63. Petržela), V. Daníček, P. Dvořák (46. Havlík), Sadílek, Navrátil – Zajíc (63. Jurečka).

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky SLovan Liberec, fotbal, liga, Slovácko, 1. FC Slovácko, FC Slovan Liberec, Lužická Nisa, Jan Kuchta, Michal Kadlec, Tomáš Zajíc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan třemi góly otočil utkání se Slováckem. Drží místo v mistrovské skupině  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.