Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Věřil jsem, že nějaký gól dotlačíme, řekl po utkání s Boleslaví brankář Nguyen

Bláznivý zápas, takový podle svých slov Filip Nguyen v kariéře ještě neodehrál. Kuriózní góly, dvě vyloučení, zkoumání videa, Slovan nakonec vyválčil bod až v posledních sekundách pětiminutového nastavení. Jak domácí brankář utkání po zápase hodnotil?

O průběhu utkání

Takový zápas jsem ještě asi nehrál. Říkali jsme si, že na ně musíme ze začátku vlítnout, což se nám úplně nepovedlo, když jsme ve druhé minutě dostali gól. Ale poté jsme se z toho docela oklepali a pomohlo nám, že jsme do poločasu stihli vyrovnat na 1:1. Kuchťák (pozn. red. Jan Kuchta) dobře presoval gólmana a byl za to odměněn. Věděli jsme, co nás čeká ve druhém poločase, protože podobnou situaci jsme zažili už se Slováckem. Tentokrát to nebylo úplně podle našich představ. Penalta, červená, síly na hřišti se vyrovnaly. Naštěstí se nám povedlo v 95. minutě dát gól, takže bod asi nakonec musíme brát.

O první brance a chybě Karafiáta

Klasická kombinace, kdy si mezi sebou stopeři narazí, ale tentokrát to Káfovi asi ujelo. Boleslav nás presovala a podařilo se jim akci využít. Takže smolný začátek.

O penaltové situaci

Já, abych řekl pravdu, tak jsem neviděl, co se stalo. Byla ztečovaná střela, byl jsem rád, že jsem ji chytil. Ale nakonec to bylo stejně jedno, protože byla asi ruka. Rozhodčí se podíval na video a nařídil penaltu...

O gólu v závěru

Věřil jsem, že nějaký gól dotlačíme. Naštěstí se nám to povedlo, jak jsem říkal, bod je asi zlatý.

O transparentu fanoušků proti rasismu

Řekl bych, že teď je trochu špatné, jak je na stadionu málo diváků a je slyšet téměř každé slovo. Transparent, co vyvěsili naši fanoušci mě trochu překvapil, ale chtěl bych jim poděkovat za podporu. Více bych se k tomu asi vracet nechtěl.

O příštím zápase v Příbrami

Popravdě jsem Příbram tolik nesledoval, osobně se soustředím na zápas, co nás vždy čeká. Takže na Příbram se podívám, až teď budu mít čas. Ale bude to trošku složitější, protože nebudeme mít ani jednoho stopera. Uvidíme, co tam trenér poskládá. Jsou tady další kluci, kteří čekají na šanci, takže to bude na nich.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Filip Nguyen, FK Mladá Boleslav, 1. FK Příbram, Jan Kuchta, 1. FC Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Věřil jsem, že nějaký gól dotlačíme, řekl po utkání s Boleslaví brankář Nguyen  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.