Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Doufal jsem, že si to rozdáme víc fotbalově, smutnil po utkání v Příbrami Jakub Pešek

Nebyl to vydařený zápas. Slovan se v Příbrami na podmáčeném terénu trápil, nepomohla mu ani celá řada absencí. Navíc se jen těžko vyrovnával s bojovnou hrou domácích. Utkání z pohledu Libereckých po zápase hodnotil střelec jediného gólu Jakub Pešek.

O nevydařeném utkání

Zápas to byl těžký, věděli jsme, co nás tady čeká. Připravovali jsme se, ale nezvládli jsme to. Od začátku na nás vstoupili agresivně, sice jsme s tím počítali, ale nepřizpůsobili jsme se tomu včas. Když měla Příbram šance, tak je trestala. My jsme měli náznaky, které jsme ale nevyužili. Ronďa (pozn. red. Imad Rondić) měl břevno, Balu (pozn. red. Alexandru Baluta) tam měl taky šanci, já jsem pak jednu využil. Bylo to 2:1. Druhý poločas ani nevím, jak mám hodnotit, takovou druhou půli jsem snad ještě nezažil. Bylo těžké se do něčeho dostat, hodně soubojů… Šancí moc nebylo, pro diváka nic moc.

O změnách v sestavě

Asi v nějakých ohledech ano. Nebyli jsme ze začátku tolik při sobě, balóny vypadávaly, nedrželi jsme pospolu. Možná ano, možná ne. Nevím, jestli by to bylo jiné.

Hodnocení trenéra Hoftycha

O gólu na 1:2

Chodím tam takto často. Věřím, že útočník vyhraje hlavičku a naštěstí tam míč propadl. Poté už jsem šel sám na gólmana a dal jsem mu to mezi nohy.

O těžkém terénu 

Terén dnes opravdu těžký byl. Bylo to mokré a měkké, držela se tam voda. Tím to bylo fyzicky náročnější. Ale pro každý tým jsou podmínky stejné, na ně se vymlouvat nemůžeme.

O účasti ve skupine o titul

Určitě, udržet šestku byl náš cíl, je to paráda. Musíme se porvat o co nejlepší umístění, abychom se dostali do pohárů, což si ve Slovanu všichni přejeme.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fotbal, Příbram, Jakub Pešek, Imad Rondić, Alexandru Băluță, Balu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doufal jsem, že si to rozdáme víc fotbalově, smutnil po utkání v Příbrami Jakub Pešek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.