Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Měli jsme kopat penaltu, řekl po utkání na Spartě stoper Slovanu Ondřej Karafiát

Opět šlo mezi Libercem a Spartou o vyhecovaný duel. Hosté dokázali vyrovnat, ale domácí nakonec dalšími góly zápas ovládli. Stoper Liberce Ondřej Karafiát po utkání připomněl spornou situaci z 11. minuty, kdy byl podle něj faulován v pokutovém území Jakub Hromada, mluvil také o únavě z náročného programu.

O utkání na Spartě

Jsem zklamaný, ale Sparta byla větší část zápasu lepší a držela míč. Hráli jsme na brejky, vyrovnali jsme na 1:1, ale byla penalta a sporný okamžik... Zápas se mohl vyvíjet jinak, ale nevyvíjel. Vyvinul se tak, jak se vyvinul. Ke konci už jsme dostřídávali, abychom si odpočinuli na další utkání. Program je vážně náročný.

O náročném programu

Zápasů je hodně, já se cítil dobře. Dva zápasy jsem odpočíval, i když mi to kondiční trenér velmi slušně vynahradil... Osobně jsem se cítil dobře, ale věřím, že to kluci v nohách mají. Odehráli o dva zápasy víc, takže si myslím, že se únava projevila.

O emocích na hřišti

Snažil jsem se kluky klidnit. Po sporné situaci, kdy si myslím, že jsme měli kopat penaltu... Pobavilo mě to. Uvědomil jsem si, jsme na Spartě a je to tu těžké... Snažil jsem se být klidný, ale Balua (Alexe Balutu) se mi uklidnit nepovedlo, blázen dostal kartu a po dvou kartách se v nadstavbě stojí.

O vzájemném zápase ve finále poháru

Myslím si, že doma budeme mít výhodu. Kdybychom dneska zvedli bilanci na 3:0, bylo by to zase těžší... Bylo by nádherné porazit Spartu třikrát za sezonu, což si myslím, že by bylo na zamyšlení.

O podpoře fanoušků

Hrozně si toho cením, že váží cestu nejen do Prahy, ale do Budějovic a Olomouce. Klobouk dolu před nimi, strašně moc děkujeme za podporu. Škoda jen, že se nemohli dostat na tribunu, myslím, že by to ničemu neuškodilo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fotbal, sparta, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec, Ondřej Karafiát, Jakub Hromada, SK Sigma Olomouc, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Měli jsme kopat penaltu, řekl po utkání na Spartě stoper Slovanu Ondřej Karafiát  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.