Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Trenér Slovanu Hoftych: Na tým jsme pyšní, pohár může mít jen jeden

Slovan odehrál proti Spartě výborný zápas. V druhé půli šel do vedení a měl i další obrovskou šanci, tu ale neproměnil a Sparta pak utkání otočila. Trenér Slovanu ale měl pro svůj tým jen slova chvály. „Pohár může mít jen jeden a druhý je zklamaný a teď jsme to my,“ řekl po utkání.

O finálovém utkání

První půle byla hodně taktická a koncentrovaná hlavně na obranu. V druhé půli jsme šli do vedení a měli jsme ještě jednu velkou šanci, kterou jsme neproměnili. Soupeř nás pak z jednoho brejku potrestal a vyrovnal na 1:1. Zápas byl nadále otevřený, rozhodla bohužel fatální chyba našeho brankáře, to se občas stává. Poté se hrál otevřený fotbal, vyrovnat už jsme ale nedokázali.

O šlápnutí Frýdka na Malinského

Mám informace, že to měla být jasná červená a odchod Frýdka ze hřiště, ale byl tam rozhodčí.

O šanci Rondiče

Šlo o klíčovou situaci. Do té doby jsme hráli kompaktně, měli brejky a hráli dobře. Rondič to uklízet umí, bohužel se to tentokrát nepovedlo.

O prohře ve finále

Zklamání je velké, byli jsme krůček od velkého úspěchu, bohužel slaví Sparta. Vždycky jsou ve finále dva. Pohár může mít jen jeden a druhý je zklamaný a teď jsme to my. Na celý tým jsme pyšní, zklamání tam je. Chtěli jsme víc, nemáme to.

O absencích Kuchty a Nguyena

Kuchta se na tréninku zranil, otočil si kotník. U Filipa to bylo jasné, dopředu jsme deklarovali, že máme dva výborné gólmany, Milan odchytal celý pohár, proto chytal i dneska on. 

O zbývajících zápasech nadstavby

Čekají nás dva těžké zápasy s mistrem a vícemistrem. V zápase se Slavií máme nějaká omezení, někteří hráči mají zdravotní problém. Odvedeme maximum a uvidíme, jestli to bude stačit na čtvrté místo. Pevně věřím, že se do pohárové Evropy dostaneme.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, vstupenky, finále poháru, sparta, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trenér Slovanu Hoftych: Na tým jsme pyšní, pohár může mít jen jeden  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.