Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hlavy nahoru, v neděli nás čeká zápas sezony, říká brankář Slovanu Filip Ngyuen

V Plzni musel Filip Nguyen čelit velkému tlaku domácích. Slovan nastoupil ve velmi obměněné sestavě plné mladíků a bylo to znát, když inkasoval hned čtyřikrát. „Pro mladé kluky určitě dobrá škola,“ hlásil po utkání liberecký gólman.

O utkání v netradiční sestavě

Dostal jsem čtyři góly, takže být spokojený nemůžu. Ale vlastně hned po zápase se Slavií bylo jasné, že máme spoustu karetních ohrožení. Toto nešťastné pravidlo nás donutilo hrát v takové sestavě, v jaké jsme hráli. Počítali jsme s tím, že takový zápas přijde a sestava tomu odpovídala. Nemůžeme si stěžovat, je to pro všechny stejné. Pro mladé kluky určitě dobrá škola.

O výkonu mladíků

Kluci se dobře posouvali, Viktoria nás nevyšachovala do prázdné. Za to jsem na kluky hrdý. Pro spoustu kluků šlo o debut, měli to hodně těžké. Plzeň hrála v plné sestavě, ale i tak ze zkušenosti mohou kluci těžit v budoucnu. Ve hře navíc byly i dobré momenty, máme se od čeho odrazit. Musíme dát hlavy nahoru, v neděli nás čeká nejdůležitější zápas sezony.

O nedělním zápase s Boleslaví

Spousta kluků pošetřila na nedělní duel síly. Jde o finále stejně jako v poháru se Spartou, budeme chtít vyhrát a urvat evropské poháry pro Slovan. Jde jen o jedno utkání, jde o všechno. Musíme být všichni stoprocentně koncentrovaní a využít každou šanci.

Hodnocení trenéra Pavla Hoftycha

TK trenéra Pavla Hoftycha po Plzni #FCSL

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Středa 8. července 2020

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fotbal, Viktoria Plzeň, FC Slovan Liberec, FC Viktoria Plzeň, Filip Nguyen, SK Slavia Praha, Pavel Hoftych, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavy nahoru, v neděli nás čeká zápas sezony, říká brankář Slovanu Filip Ngyuen  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.