Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Koronavirus u mladých fotbalistů ovlivnil i týmy z Libereckého kraje. V karanténě je béčko Slovanu i Česká Lípa

Více než sedm desítek nakažených nemocí covid-19 je po party v pražském klubu Techtle Mechtle, a to včetně mladých fotbalistů několika pražských klubů. Jenže to je problém i pro kluby z Libereckého kraje, které s těmito týmy o víkendu odehrály přátelská utkání. Béčko Slovanu a Arsenal Česká Lípa jsou tak nyní v karanténě a museli přerušit přípravu na nový ročník.

Narozeninová party s účastí fotbalistů proběhla už 11. července. Koronavirus se ale potvrdil až před několika dny. Jenže tuto sobotu odehrálo béčko Slovanu zápas v Praze s B-týmem Sparty. A právě klub z Letné v neděli ohlásil, že jeho béčko musí kvůli nákaze několika hráčů do čtrnáctidenní karantény. Mladí liberečtí fotbalisté tak podle MF Dnes nejprve dostali nařízené volno na pondělí a úterý, které se nyní nuceně prodlouží minimálně do neděle a čeká se na další vývoj.

Problém má také divizní Arsenal Česká Lípa v čele s legendou Slovanu Jiřím Štajnerem. Tým se rovněž v sobotu utkal s dorostem Bohemians a vyhrál 3:2. Jenže radost vystřídalo zděšení, protože i v týmu Bohemians jsou nakažení, hráči Arsenalu tak museli do karantény také. 

„Naši fotbalisté a všichni lidé okolo, kteří se toho zápasu zúčastnili, dostali preventivně nařízenou karanténu. Z bezpečnostních důvodů jsou všichni doma a ti zaměstnaní nechodí do práce,“ řekl MF Dnes předseda českolipského klubu Petr Šimoník.

Pro oba týmy jde o komplikaci před startem nové sezony, která začíná shodně 22. a 23. srpna.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Librec, koronavirus, COVID-19, karanténa, Arsenal Česká Lípa, FC Slovan Liberec, fotbalista, Liberecký kraj, Česká Lípa, FK Arsenal Česká Lípa, AC Sparta Praha, Arsenal FC, Bohemians 1905

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koronavirus u mladých fotbalistů ovlivnil i týmy z Libereckého kraje. V karanténě je béčko Slovanu i Česká Lípa  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.