Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Slovan zahájil přípravu na sezonu. Bez Malinského, s Jugasem a Matouškem

S celou řadou změn nastoupil Slovan do přípravy na novou sezonu. Jsou to přitom teprve dva týdny, co ukončil postupem do Evropské ligy tu minulou. Na prvním tréninku se nehlásili Kuchta, Karafiát, Beran, Hromada ani Baluta, kteří přestoupili nebo se vrátili do Slavie a se stejným klubem finišují jednání ohledně Malinského. Naopak U Nisy se hlásili Jugas s Matouškem, kmenoví hráči pražského klubu, kteří minulou sezonu strávili v Jablonci.

Na tréninku se už neobjevili ani Alibekov, kterému skončilo hostování z Dynama Kyjev a také Matěj Hybš, ten odešel do Plzně. Nové angažmá si také může hledat Elvis Mashike Sukisa.

Poslední odchody jsou čerstvé. Do Slavie přestoupil Michal Beran. Ten sice se Slavií odletěl na soustředění, podle dohody obou klubů by ale podzim měl strávit pod Ještědem.

Mrkněte se na fotogalerii z prvního tréninku letní přípravy, který hráči #FCSL absolvovali na tréninkovém hřišti v areálu stadionu U Nisy v pondělí dopoledne.

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Pondělí 27. července 2020

A na prvním tréninku se nehlásil ani Malinský, u kterého se o přestupu spekulovalo nejvíce. „Jeho přestup do jiného klubu se momentálně dotahuje,“ oznámil Slovan na klubovém webu.

Liberec už oznámil první posily. Na hostování ze Slavie přichází stoper Jakub Jugas, ofenzivní záložník Jan Matoušek a také obránce Daniel Kosek. Dále se na prvním tréninku objevili i dva talentovaní útočníci: devatenáctiletý Černohorec Nikola Gluščevič z mládežnických celků FC Sevilla a stejně starý Slovák Lukáš Csáno z Trnavy.

O šanci v áčku se porve také Jakub Barac z Varnsdorfu, který prošel akademií Slovanu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, příprava, fotbal, Jugas, FC Slovan Liberec, Jakub Jugas, Jan Matoušek, trénink, SK Slavia Praha, Michal Beran, Evropská liga UEFA, Lužická Nisa, FK Baumit Jablonec, FK Dynamo Kyjev

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ludwig Ludwigovicz

Malinský byl nejlepší hráč Liberce. Ve Slavii půjde na lavku. Asi jako Frydrych

Středa, 29. července 2020, 15:17Odpovědět

Slovan zahájil přípravu na sezonu. Bez Malinského, s Jugasem a Matouškem  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.