Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan míří na soustředění do Rakouska. S týmem odcestoval i Jakub Hromada ze Slavie

Nakonec šest hráčů zapůjčených ze Slavie odcestovalo se Slovanem na herní soustředění do Rakouska. Tím posledním je Jakub Hromada, který v Liberci strávil už část minulé sezóny. Slovan čeká příprava na začátek ligy a také generálka s Rapidem Vídeň, ve kterém se ale v minulých dnech objevil koronavirus.

Kádr týmu se po úspěšné sezóně výrazně proměnil. Do Slavie odešli Karafiát, Beran, Malinský a Kuchta, skončili Baluta, Alibekov, Hybš, Zeman i Mashike. Trenér Hoftych tak počítá nové tváře, a to především ze Slavie, odkud na hostování postupně dorazili Jugas, Matoušek, Kosek, Tijani, Júsuf a Hromada. Slovan také podepsal Mosqueru, který skončil v Bohemce a k týmu se připojil i Rabušic a teprve devatenáctiletý Csáno z Trnavy.

„Máme strašně málo času, abychom se dali do kupy. Asi se budeme chvíli hledat. Děláme vše pro to, abychom našli vhodný styl pro naše mužstvo,“ řekl před odjezdem trenér Hoftych.

Nominace Slovanu na soustředění v Rakousku

Jeho tým má sehrát generálku s Rapidem, v rakouském týmu se ale objevil koronavirus. Hrát by se ale přesto mělo. „Dokud bude koronavirus v této podobě létat, bude to neustálá reakce na reakci. Jedeme, nemohli jsme to už rušit. Rapid přepokládá, že se hrát bude, stejně jako my, je to pro nás před ligou důležitý test,“ řekl Hoftych.

Slovan by na soustředění chtěl odehrát ještě jednou utkání. „Snažíme se o to, uvidíme. Jedeme ale případně v počtu, že si budeme moci zahrát modelové utkání mezi sebou,“ dodal.

Zápas Rapidem je naplánovaný na sobotu 15. srpna, do ligy vstupí Liberec o týden později na půdě Olomouce.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, příprava, fotbal, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Jakub Hromada, Rakousko, COVID-19, SK Rapid Wien, Bohemians 1905, FC Spartak Trnava, SK Sigma Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan míří na soustředění do Rakouska. S týmem odcestoval i Jakub Hromada ze Slavie  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.