Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Martin Koscelník podepsal novou smlouvu, v Liberci zůstane do roku 2023

Pětadvacetiletý obránce Martin Koscelník zůstane pod Ještědem minimálně další tři roky. Se Slovanem prodloužil smlouvu do roku 2023.

Severočeši o tom informovali na svém webu. Pětadvacetiletý hráč působí ve Slovanu od roku 2018, kdy přišel z Michalovců. „Jsem za prodloužení smlouvy rád. Už jsem si v Liberci celkem zvykl a jsem tu spokojený. Začal jsem dostávat větší minutáž na hřišti, za což jsem velmi vděčný a vím, že tento tým ještě neukázal všechno," uvedl Koscelník, který ve 44 zápasech české ligy vstřelil dva góly.

Podle trenéra Pavla Hoftycha si musel během minulé sezony těžce vydobýt pozici v týmu. „Dlouho byl mezi náhradníky a do zápasů se pravidelně dostával z lavičky spíš do pozice krajního záložníka. Do své role se dostal až po koronavirové pauze, ale od té doby si vybojoval jasnou pozici pravého beka," řekl kouč. „Momentálně odvádí výborné výkony. Je důležité, že hraje stabilně. Nemá výkyvy a dokáže hrát velmi dobře do obranné fáze, zároveň umí podporovat i útočnou fázi," prohlásil Hoftych.

Před týdnem Koscelník debutoval ve slovenské reprezentaci v utkání Ligy národů proti Izraeli. "Má další motivaci k práci. Je dobře, že s ním klub podepsal novou smlouvu, jde pořád ještě o velmi perspektivního fotbalistu. Momentálně na pozici pravého beka patří do české špičky a věřím, že si i nadále uchová výkonnost, protože poctivě pracuje, a bude se zlepšovat," konstatoval Hoftych. Slovan se ve čtvrtek představí na hřišti litevského týmu Riteriai v utkání 2. předkola Evropské ligy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Sport, fotbal, první, Liberec, Koscelník, Martin Koscelník, Ještěd, Pavel Hoftych, Společnost národů, Michalovce, Izrael

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Koscelník podepsal novou smlouvu, v Liberci zůstane do roku 2023  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.