Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Asi se na nás projevil čtvrtek, hodnotil zápas s Karvinou brankář Nguyen

Během zápasu moc práce neměl, pochytal pár střel a dobře vyběhl proti Papadopulosovi. Filip Nguyen ale nakonec inkasoval a Slovan přišel o vítězství v závěru. Liberecký brankář po utkání připustil, že jeho tým se po celý zápas nemohl dostat do tempa.

O průběhu utkání

Věděli jsme, že půjde o bojovné utkání. Nejdůležitější bylo se poprat s únavou a přechodem z umělé trávy. Naštěstí se nám podařilo dát gól a dál to bylo jen o tom, jestli výsledek ubráníme. Bohužel se ze skoro poslední akce hostům podařilo skórovat a duel nakonec skončil 1:1.

O výkonu Slovanu

Projevil se na nás asi čtvrtek. Výkonu chybělo tempo, bylo to z naší strany hodně pomalé, což nám obecně nevyhovuje. Prvnímu poločasu chyběly šance, což možná bylo způsobené i Evropskou ligou, ale na to se nechceme vymlouvat.

O vyrovnání v 90. minutě

Karviné nezbývalo nic jiného, než nakopávat balon. Papodopulos vyhrával hlavy, přišly náhodné odrazy a stoper soupeře mi nakonec na dlouhou nohu míč vypíchl. Takový smolný gól, ale hosté si šli za vyrovnáním a možná si ho i vysloužili.

O Jhonu Mosquerovi

Jhon je super kluk, má českou manželku, takže umí dost česky, což mu příchod usnadnilo. Myslím, že i on je v Liberci spokojený, padá mu to tam. Doufám, že mu forma vydrží.

O čtvrtečním pohárovém utkání

Cíl je jasný. Chceme postup a nic jiného. Další předkolo bychom pak hráli doma, což je skvělé. Musíme hodit duel s Karvinou za hlavu a přepnout. Věřím, že se nám to povede.

O situaci u soupeře

Nevíme, co se může stát. Klub může mít další nemocné, nebo by mohli mít i uzdravené. Koupili nového brankáře a nového hráče, takže to bude těžké, nesmíme nic podcenit. Domácí budou stále favoriti, nečeká nás určitě nic lehkého.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fobal, Karviná, Filip Nguyen, MFK Karviná, Jhon Edison Mosquera Rebolledo, Evropská liga UEFA, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Asi se na nás projevil čtvrtek, hodnotil zápas s Karvinou brankář Nguyen  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.