Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Doufám, že bez lidí se bude hrát co nejkratší dobu, říká autor hattricku Michael Rabušic

Patří k nejoblíbenějším hráčům Slovanu, v Liberci žije a při svém druhém návratu do klubu se mu náramně daří. Michael Rabušic rozhodl utkání proti Příbrami hattrickem a rázem je tak nejlepším střelcem týmu.

O prvním ligovém hattricku

Abych řekl pravdu, byl to samozřejmě první hattrick, ale ani moc nervózní jsem u té druhé penalty nebyl. I kdybych ji nedal, tak se de facto nic nestalo. Spíš to bylo pro mě, že jsem ji chtěl dát. Mám to za sebou, takže teď děkuji Kamilovi (pozn. red. Kamso Mara), že mi ji nechal. Přece jenom on je určený na zahrávání... Teď ukázal, že je hodný kluk a nechal mě je kopnout. Kluky pozvu asi na nějakou večeři. (úsměv)

O dohadování před druhou penaltou

To jsou takové ty věci, že nás to chtělo kopat víc. Imad Rondić chtěl dát první gól v lize, Kamil už chtěl taky kopat. Ale přeci jenom jsem tam nejstarší, takže jsem je přemluvil, abych to kopal já. Byla šance na hattrick a nechali mi to.

Jak hodnotil zápas s Příbramí trenér Hoftych

O roli střídajícího hráče

Naštvaný jsem nebyl. S trenérem jsme se bavili, znám svoji roli. Kdybych trenérovi možná opravdu řekl, že se cítím výborně... Ale po čtvrtku to nebylo ideální, dohodli jsme se tak, že naskočím v průběhu zápasu. Trenér měl šťastnou ruku.

O fanoušcích Slovanu

To je pro mě asi nejvíce. Kdykoli tady nastupuji nebo i po tom zápase to je skvělé. Užívám si to. Od té doby, co jsem se vrátil, je to bomba. Samozřejmě je škoda, že teď budeme hrát pár zápasů bez nich, ale doufám, že to bude co nejkratší dobu. Protože jak mně, tak i týmu pomáhají a strašně si toho vážím.

O návratu do Liberce

Je to takové spíš gólové, padá mi to tam. To si užívám. Herně tam ještě vidím nějaké rezervy, může to být ještě lepší. Každopádně pořád je začátek sezóny, ale už si myslím, že jsem se do toho dostal a je to dobré. V útoku jsme tam tři, čtyři kvalitní útočníci. Vlastně i dneska Čanis (Lukáš Csáno) hrál výborně, musím ho pochválit. Trenér má z čeho si vybírat a já jsem jenom rád, že nějakou tu šanci dostávám.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan Liberec, fobal, příbram, rabušic, Michael Rabušic, FC Slovan Liberec, 1. FK Příbram, trenér, Imad Rondić, Lukáš Csáno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doufám, že bez lidí se bude hrát co nejkratší dobu, říká autor hattricku Michael Rabušic  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.