Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Byl to boj, navíc derby, řekl k prvnímu ligovému utkání liberecký Sadílek

S týmem je už poměrně dlouho, k prvnímu ligovému utkání se ale kvůli koronaviru dostal Michal Sadílek až nyní. A rovnou do derby. Po zápase mluvil hlavně o tom, jak moc bojovné a náročné utkání to bylo.

O tom, co rozhodlo

Soupeř byl prostě u každého balónu dříve, sbíral odražené míče, při kterých jsme nebyli dobře postaveni. To rozhodlo zápas, protože jsme věděli, že bude hlavně o bojovnosti a dlouhých míčích. Byl to boj. Jablonci hra vyhovovala, nakopávali balóny a bojovali. Byli nahecovaní, šlo to vidět už od začátku. My jsme taky chtěli zápas vyhrát, ale nedařilo se nám vyhrát míče.

O tom, co Liberci chybělo

Jak jsem říkal, soupeřova schopnost sbírat odražené balóny. Když jsme se dostali do nějaké příležitosti, ať už přes strany nebo nějaký vypadlý míč ve vápně, tak jablonecký hráč, nevím jestli nachystaný nebo měl štěstí, sbíral balóny a my jsme zde nebyli.

O pauze v kabině

Řekli jsme si, abychom hru uklidnili a využili každé šance. Nějaké šance jsme měli, ale Jablonec byl v tomto směru důraznější a efektivnější.

O prvním zápase v české lize

Je to boj, chlapský fotbal, který je fyzicky náročný. Tím je česká liga známá. Ještě k tomu to navíc bylo derby, což ještě více nahrálo bojovnosti. 

O rivalitě s Jabloncem

Třeba Rambo nebo členové realizačního týmu a trenéři nám celý týden o derby říkali, ať jsme nachystaní. Bohužel nás to mrzí, i kvůli fanouškům, že to nevyšlo. Teď se ale musíme otřepat a v týdnu nás čeká Evropská liga, což bude také velmi důležitý zápas.

O chybějícím trenérovi Hoftychovi

Realizační tým s ním byl v kontaktu a dostávali se nám od něj informace. Takže jsme s trenérem nějak komunikovali.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan Liberec, fotbal, derby, sadílek, Michal Sadílek, Jablonec, trenér, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byl to boj, navíc derby, řekl k prvnímu ligovému utkání liberecký Sadílek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.