Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Penalta a červená byly pro Slovan málo. Se Slováckem se rozešel smírně 1:1

Po vítězném utkání v Evropské lize čekala Slovan domácí soutěž, když k Nise dorazilo Slovácko. A i v kombinované sestavě to měl rozehrané velmi dobře. Do vedení šel už po dvaceti minutách díky penaltě Rabušice, kdy šli hosté navíc do deseti. Jenže v druhé půli dostal červenou i Kačaraba a hosté během chvíle dokázali vyrovnat.

V úvodu bylo aktivnější Slovácko, které mělo hned v páté minutě dobrou možnost, střelu do Kalabišky ale Nguyen dokázal vyrazit.

V 18. minutě trefil Matoušek břevno, stejný hráč pak byl o pár desítek sekund později stažený Daníčkem a po zásahu videorozhodčích se kopala penalta. Navíc hostující obránce zamířil do sprch. K pokutovému kopu se postavil Rabušic a pátou brankou v sezóně otevřel skóre. 

Liberec ale přesilovku nehrál dobře, dopředu už do konce poločasu nic nevymyslel. Až z kraje druhé půle se před Bajzou zjevil Pešek, hostující brankář ho ale vychytal.

Poté do osudu zápasu vstoupil domácí stoper Kačaraba, který během pěti minut dostal dvě žluté a síly na hřišti se vyrovnaly. A než trenér Hoftych zareagoval a poslal do hry Jugase, bylo srovnáno. Na roh Havlíka naskočil nikým neatakovaný Reinberk a bylo srovnáno.

Liberec pak začal být aktivnější a po hodině hry dokonce vstřelil Rondič branku, jenže při centru byl v těsném ofsajdu.

Rondič byl v akci i v 81. minutě, kdy si dobře našel Koscelníkův centr a trefil tyč.

Slovan Liberec - Slovácko 1:1 (1:0)

Branky: 23. Rabušic – 59. Reinberk. Žluté karty: 17. Rabušic, 34. Sadílek, 51. Kačaraba, 60. Hromada – 31. Kadlec, 48. Kalabiška. Červené karty: 55. Kačaraba – 22. Daníček. Rozhodčí: Rejžek – Mojžíš, Bureš

FC Slovan Liberec: Nguyen – Fukala, Chaluš, Kačaraba, Mikula – Sadílek, Hromada (75. Beran) – Matoušek (75. Júsuf), Nešický (60. Jugas), Pešek (67. Koscelník) – Rabušic (60. Rondić)

1.FC Slovácko: Bajza – Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška – Havlík, Daníček – Petržela (71. Jurečka), Sadílek, Navrátil – Kliment (74. Kubala)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan Liberec, fobal, slovácko, FC Slovan Liberec, 1. FC Slovácko, Evropská liga UEFA, Lužická Nisa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Penalta a červená byly pro Slovan málo. Se Slováckem se rozešel smírně 1:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.