Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na závěr remíza. Slovan se s CZ Bělehrad rozešel bez branek

Remízou se rozloučil Slovan Liberec s působením v základní skupině Evropské ligy. V utkání s CZ Běehrad branka nepadla. Liberec tak v šesti utkáních získal sedm bodů za dvě výhry a remízu. Už v neděli čeká Slovan ligové utkání na Slavii.

Úvod utkání byl poměrně opatrný. V šesté minutě si Pešek s Beranem pěkně vyměnili míč a druhý jmenovaný se pokusil zakončit, jeho ránu ale zblokovali hostující obránci. Do velké šance pak ve 24. minutě mířil Mosquera, z úhlu ale přestřelil.

Liberec poté měl převahu i možnosti, branku ale vstřelit nedokázal, i když Mara byl po přímém kopu velmi blízko, jeho ránu ale brankář Borjan vyrazil.

V závěru první půle měli největší šanci hosté. Míč po centru propadl na Bena, který si hrudí zpracoval a rychle pálil, jeho ránu ale zastavilo břevno.

V úvodu druhé půle opět zahrozili hosté, z rohu malého vápna střílel Ivanič, jeho ránu ale vyrazil Knobloch.

Dobrou možnost měli domácí v 74. minutě. Sadílek zahrával přímý kop z boku vápna a míč poslal rovnou na bránu, Borjan ale zasáhl a vyrazil míč na roh.

Slovan Liberec - CZ Bělehrad 0:0

Žluté karty: 32. Júsuf, 52. Beran – 27. Degenek, 50. Falcinelli, 73. Gobeljić, 78. Gajić. Rozhodčí: M. Gestranius – J. Aravirta, M. Alakare

FC Slovan: Knobloch – Koscelník, Jugas, Kačaraba, Mikula – Sadílek, Mara – Pešek (68. Matoušek), Beran (68. Hromada), Mosquera (88. Fukala) – Júsuf (75. Rabušic) 

Crvena zvezda: Borjan – Rodić (71. Gobeljić), Milunović, Degenek (80. Pankov) – Gajić, Kanga (53. Nikolić), Sanogo, Petrović, Ivanić (71. Boakye) – El Fardou, Falcinelli

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fobal, evropská liga, cz, bělehrad, FC Slovan Liberec, FK Crvena zvezda, Bílí Tygři Liberec, Evropská liga UEFA, SK Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na závěr remíza. Slovan se s CZ Bělehrad rozešel bez branek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.