Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nemáme se za co stydět, řekl po účasti v základní skupině Evropské ligy brankář Knobloch

Poprvé v kariéře se postavil mezi tři tyče v utkání základní skupiny Evropské ligy. Brankář Milan Knobloch v Liberci plní roli dvojky, utkání s CZ Bělehrad tak dostal trochu za odměnu. Vedl si ale skvěle a gól nedostal.

O výkonu proti CZ Bělehrad

Bylo vidět, jak moc chceme vyhrát. Vytvořili jsme si šance, je jenom škoda, že jsme je nedokázali proměnit. Každopádně bylo vidět, že jsme chtěli předvést dobrý výkon a hrát aktivně. Dozadu jsme hráli dobře. Nevalilo se to na nás jako v Bělehradě, ale soupeř je velmi kvalitní. Do některých situací se Crvena zvezda stejně dostala a bylo potřeba být pořád ve střehu.

O premiéře a první nule v EL

Věděl jsem to zhruba čtyři dny předem. Za premiéru jsem samozřejmě rád, super zážitek. Vlastně o to víc, že se do některého ze zápasů povedlo zasáhnout celému kádru včetně kluků z béčka. Každý na to budeme vzpomínat v dobrém. Za nulu jsem rád, ale je potřeba pochválit všechny kluky. Bránili skvěle a hodně mi pomohli, za což jim patří dík.

Hodnocení trenéra Hoftycha


O fanoušcích na skále

Je vždy příjemné slyšet fanoušky. Alespoň tedy v této formě, když nemůžou na stadion, děkujeme jim za podporu.

O bodovém zisku ve skupině

Když se podíváme na sedm bodů, i když nestačily na postup, nemáme se za co stydět. Jde o slušný zisk a můžeme s ním být spokojeni.

O motivaci znovu si zahrát EL

Budu mluvit za všechny v kabině: Evropu chce hrát každý, a to každý rok. Rozhodně budeme mít motivaci ve zbytku ligy obrovskou a pokusíme se znovu zabojovat o šanci v kvalifikaci.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fobal, evropská liga, Evropská liga UEFA, Milan Knobloch, FK Crvena zvezda, FC Slovan Liberec, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemáme se za co stydět, řekl po účasti v základní skupině Evropské ligy brankář Knobloch  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.