Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Moje kariéra byla jako na houpačce, bilancoval po dvoustém ligovém utkání Michael Rabušic

Michael Rabušic odehrál v pátek ligové utkání číslo 200. K významnému sportovnímu milníku se navíc přidal fakt, že se hrálo v Brně, kde aktuálně liberecký fotbalista působil. A aby toho nebylo málo, ještě k tomu skóroval. „Pokud nám trenér něco dovolí, něco vypíšu a následně donesu do kabiny,“ hlásil po utkání.

O jubileu, gólu a výhře

vše klaplo, jak mělo. Musím kluky pochválit. Hrálo se zodpovědně a řekl bych, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Gól a jubileum jsou pouze třešničky. Strašně důležité jsou tři získané body.

O gólu proti Brnu

Nejdřív mě přeletěl centr. Maťo Koscelník za mnou vyhrál souboj a hlavičkoval. Gól si zasloužil už on. Dohrávání je můj popis práce. Musím sledovat balón až dokonce a v této situaci jsem byl odměněn gólem. Hrál jsem tu po delší době. Rád se sem vracím. Začínal jsem zde kariéru a učil se od zkušených kluků. Pořád je to pro mě zvláštní zápas, jelikož pocházím 50 km od Brna. Nic jsem vypisovat nechtěl, ale kluci mě celý den hecovali. K tomu se sešel 200. start právě v Brně, takže pokud nám trenér něco dovolí, něco vypíšu a následně donesu do kabiny.

Hodnocení trenéra Hoftycha

O neslavení gólu

Spíše to byla taková ´trma vrma´ a já už neměl síly nikam utíkat. (úsměv) Jinak góly standardně slavím.

O fyzické připravenosti

jsme dobře připraveni. Kdybych řekl že ne, trenér by nám určitě připravil nějaké běhání navíc. (smích) I přesto, že hřiště bylo měkké a špatné, jsme dokázali po celý zápas vydržet běhat. Pro mě to bylo složitější v tom, že jsem jeden z těch těžších hráčů. Ono se také běhá lépe, když v utkání vedete než když je to naopak.

O dalších zápasech

Čeká nás ještě spousta zápasů. Zatím nejsme ani v polovině. Je určitě super, že jsme v tabulce na dostřel předním příčkám. Každé body budou důležité. Ve středu si to rozdáme s Baníkem, který má stejné ambice a uvidíme, kdo je na tom lépe.

O dvě stě zápasech v lize

Když začínáte hrát ligu, tak nepřemýšlíte, kolik budete mít startů. Jsem za to hrozně vděčný. Má kariéra byla jako na houpačce. Ze začátku to vypadalo, že můžu udělat 500 startů. Pak přišla různá zranění a zaseklo se to. Věřím, že jsem se teď vrátil a další starty budu přidávat. Momentálně si hru užívám. Hlavně, že jsem zdravý, to je nejdůležitější.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan Liberec, fotbal, Zbrjovka, brno, rabušic, Michael Rabušic, kariéra, FC Zbrojovka Brno, trenér, houpačka, FC Baník Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moje kariéra byla jako na houpačce, bilancoval po dvoustém ligovém utkání Michael Rabušic  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.