Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Slovan posiluje ofenzivu. Z Bohemky přichází univerzál Jakub Nečas

Pár dní před koncem přestupního termínu přivedl Slovan posilu. Z Bohemians přichází ofenzivní univerzál Jakub Nečas. Šestadvacetiletý hráč může hrát na obou křídlech i v útoku. V devadesáti ligových utkáních si připsal sedm branek a stejný počet asistencí. V letošní sezoně si zahrál v deseti utkáních a přihrál na dva góly.

„Jde o hodně rychlého, běhavého a pracovitého hráče. Vítáme ho ve Slovanu,“ řekl trenér Slovanu Pavel Hoftych.

Ten už ho vedl v reprezentaci do dvaceti let. „Jedná se o technicky slušně vybaveného fotbalistu, který nám určitě může pomoct zvednout konkurenci na kraji zálohy,“ uvedl kouč. 

Nečas podle něj může hrát na více místech v sestavě. „Při hře na dva útočníky je využitelný také v roli podhrotového hráče, několikrát nastoupil dokonce i na hrotu, ale vzhledem k jeho menší postavě nejde typologicky o jeho pozici,“ vysvětlil.

Rychlostně vybavený univerzál odehrál v lize dohromady 90 utkání, v nichž sedmkrát skóroval a přidal také stejný počet asistencí. Během aktuálního ročníku zapsal deset startů a jednou skóroval. Zkušenosti sbíral také v mládežnických reprezentačních celcích, když dostal příležitost v kategoriích U19, U20 i U21.

Nečas nastupoval během kariéry v nejvyšší soutěži pouze za dva týmy. Osm zápasů stihl v Mladé Boleslavi, dalších tři a půl sezony hrál za pražskou Bohemku. Odchovanec Sparty se po úvodním hostování natrvalo přesunul do Ďolíčku v polovině roku 2018, za A-tým celku z Letné nikdy nenastoupil.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Jakub Nečas, slovan liberec, fotbal, Bohemians 1905, Pavel Hoftych, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan posiluje ofenzivu. Z Bohemky přichází univerzál Jakub Nečas  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.