Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Slovan předvedl velký obrat a slaví vítězství nad Teplicemi. V 90. minutě rozhodl Rondič

Dlouho to se Slovanem proti Teplicím nevypadalo dobře. Nejprve si dal vlastní gól Sadílek, poté Rabušic neproměnil penaltu a v poločase to bylo 0:1. Jenže v závěru druhé půle předvedl Slovan obrat a díky gólům Rabušice a Rondiče bere tři body.

Úvod utkání se domácím povedl. Velkou šanci měl po přihrávce Rabušice Sadílek, poté těsně mimo pálil Mosquera. V patnácté minutě ale zahrozili hosté a byl z toho gól. Velkou šanci Mareše nejprve zlikvidoval Knobloch, akce ale pokračovala a centr právě Mareše si do brány hlavou srazil Sadílek – 0:1.

Domácí mohli vyrovnat ve dvacáté minutě. Mosquera našel hlavu Rabušice, míč šel ale těsně mimo.

Po půl hodině se kopala po faulu na Peška penalta, jenže Rabušice vychytal Čtvrtečka. V 35. minutě měli domácí další dobrou možnost, Pešek pálil z voleje, jeho ránu ale opět vychytal hostující brankář.

Liberečtí tlačili dál, znovu hlavičkoval Rabušic, stejný hráč pak mohl vybojovat druhou penaltu, zahrál ale rukou. 

Ve druhé půli se Teplice soustředily jen na defenzivu a Liberec dobýval. Dobrou ranou se prezentoval Rondič, gólovku měl na hlavě Jugas, toho ale vychytal Čtvrtečka. Vyrovnání přišlo až v 77. minutě, kdy přišla přihrávka ze strany na Rabušice a ten se štěstím skóroval – 1:1.

V 80. minutě byli domácí blízko druhé brance. Nečas poslal přízemní centr na Rondiče, opět ale vynikl Čtvrtečka. Liberečtí tlačili dál, dobrou možnost měl Nečas, do další šance se cpal Rabušic.

V 90. minutě to nakonec přišlo. Liberec si pěknou kombinací připravil centr, kterým Mosquera našel Rondiče. Ten pak trkl hlavou a poslal míč za záda Čtvrtečky.

Slovan Liberec - FK Teplice 2:1 (0:1)

Branky: 77. Rabušic, 90. Rondič – 14. Sadílek (vlastní). Rozhodčí: Hocek – Hájek, Novák (VAR: Orel). Neproměněná penalta: 29. Rabušic. ŽK: 49. Karafiát, 52. Mara, 69. Mikula – 57. Gabriel, 61. Mazuch.

FC Slovan Liberec: Knobloch – Koscelník, Jugas, Chaluš, Mikula – Karafiát (55. Rondič), Mara (55. Faško) – Pešek (73. Nečas), Sadílek, Mosquera – Rabušic

FK Teplice: Čtvrtečka – Vondrášek, Gabriel, Mazuch, Černý – Fortelný, Jukl – Kodad, Žitný (62. Knapík), Moulis – Mareš (52. Řezníček)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, hoftych, teplice, rondič, FC Slovan Liberec, FK Teplice, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan předvedl velký obrat a slaví vítězství nad Teplicemi. V 90. minutě rozhodl Rondič  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.