Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jsem hladový po gólech, hlásí liberecký Rondič. V Boleslavi bude chybět

Dlouho se libereckým fotbalistům nedařilo prolomit střeleckou smůlu, povedlo se to až Imadu Rondičovi, který navíc v Opavě přihrál na druhý gól. Po utkání byl spokojený s výkonem celého týmu. V dalším utkání v Boleslavi ale bude chybět, protože dostal čtvrtou žlutou kartu.

Jak byste zhodnotil zápas v Opavě?
Vyhráli jsme, takže jsme určitě spokojení. Myslím, že jsme i dobře hráli, snažili jsme se. Vytvářeli jsme si šance a dvě z nich jsme využili. Řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě.

S Michalem Sadílkem jste zařídili oba góly s bilancí 1+1. Jak se vám hrálo?
Samozřejmě jsem rád, když jsem dal gól a měl asistenci. Jsem rád, že jsem takhle pomohl týmu, protože dlouhou dobu jsme nedali branku. Dneska nám to konečně padlo. Se Sáďou se nám dobře hrálo, myslím, že jsme toho hodně odběhali a branky jsme si zasloužili. Každopádně je to ale práce celého týmu, takže není důležité, kdo ve finále ten gól vstřelí.

Celý rozhovor s Imadem Rondičem

Je to dobré pro psychiku, že jste ten střelecký půst zlomili?
Určitě, dnešní výhru jsme potřebovali, protože nás teď čeká utkání s Boleslaví a pak se Spartou. Zkusíme se vytáhnout nejvíc, co můžeme, abychom se udrželi v první šestce.

Velkou šanci měla ale i Opava, kterou neproměnila a pak jste stříleli góly vy.
Při jejich šanci nás Milan Knobloch dobře podržel. I před jejich šancí jsme hráli dobře a po ní jsme s naší hrou pokračovali. Nakonec jsme díky ní dali naše branky.

Jakou jste dneska měli od trenéra vymyšlenou taktiku?
Především jsme chtěli hrát jako tým. Před zápasem na rozcvičce jsme se všichni cítili tak, že dneska utkání musíme zvládnout a budeme hrát jako jeden. Řekl bych, že se nám to i povedlo na hřišti. Chtěli jsme hodně běhat, vyhrávat mnoho soubojů.

Hodnocení trenéra Hoftycha

Měl jste i další dvě příležitosti.
Jako útočník jsem hladový po gólech, chci jich dát co nejvíce můžu. Myslím si, že v těch šancích jsem se snažil dobře. V té první jsem to chtěl zkusit hned z otočky, nechtěl jsem nad tím moc přemýšlet. V druhé jsem podle mě dobře zpracoval míč a zkusil vypálit. Nakonec z toho bylo břevno. Musím být spokojený s tím, že jsem hrál, dal gól a především pomohl týmu.

Dostal jste žlutou kartu, mrzí vás, že nemůžete v Boleslavi nastoupit?
Je mi líto, že nemůžu hrát. Chtěl bych totiž hrát každý zápas, jako každý hráč. Bohužel, tohle je fotbal, taková jsou pravidla. Pokračujeme dál. Kluci budou hrát proti Bolce, budu je sledovat a podporovat. Pak zase budu nachystaný na Spartu.

Dnešní terén vypadal poměrně dobře, jak se na něm hrálo?
I před zápasem jsme se bavili s kluky o tom, že trávník vypadal opravdu dobře. Opravdu se na něm dalo kvalitně hrát, i po zemi. Musím pochválit lidi, kteří to měli na starost, protože odvedli dobrou práci.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan Liberec, liga, fotbal, opava, rondič, FK Mladá Boleslav, SFC Opava, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec, Milan Knobloch, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jsem hladový po gólech, hlásí liberecký Rondič. V Boleslavi bude chybět  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.