Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Spartu může k Nise tisíc fanoušků. Musí splnit několik podmínek

Na ligový fotbal mohou o víkendu opět fanoušci. Jde o desetinu kapacity, což v Liberci vychází na tisíc lidí. A vyjde to zrovna na Spartu, kdy budou podporu fanoušků liberečtí fotbalisté rozhodně potřebovat. Do ochozů mohou permanentkáři, kteří musí splnit několik podmínek.

Na zápas nebudou platit permanentky, je potřeba si v předprodeji na serveru Ticket portal zajistit náhradní vstupenku, což je zdarma. „Vzhledem k nutnosti dodržet povinné rozestupy to budou jiná místa, než na která máte permanentku,“ upřesnil mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Po registraci / přihlášení do účtu zadáte v kolonce "Můj účet / permanentky" číslo a ověřovací kód ze zadní strany permanentky a pak si můžete zdarma pořídit jednu vstupenku v přednostním prodeji.

„Omezený počet vstupenek do prvních řad bude k vyzvednutí (po předložení permanentky) i na hlavní pokladně stadionu U Nisy v pátek a v sobotu mezi 13 a 18 hodinou,“ dodal mluvčí.

V den utkání je pak potřeba ještě vstupenku aktivovat přímo na stadionu po odevzdání vstupního formuláře. Navíc je ještě potřeba dodat negativní test, nebo potvrzení o prodělání covidu, nebo potvrzení o dokončeném očkování.

Více informací najdete na webu Slovanu.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan Liberec, liga, fotbal, sparta, AC Sparta Praha, Lužická Nisa, FC Slovan Liberec, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Spartu může k Nise tisíc fanoušků. Musí splnit několik podmínek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.