Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan ve Zlíně neskóroval, má jen bod. Malá naděje na poháry ještě žije

V předposledním ligovém kole zajížděl Slovan do neoblíbeného Zlína. A také na Moravě nevyhrál, byl rád za bod, když domácí měli více šancí. Stále ale žije malá naděje na evropské poháry, Liberec ale musí proti Olomouci vyhrát a Plzeň naopak prohrát.

Slovanu se v první půli moc nedařilo. Už ve druhé minutě měl dobrou možnost Poznar, Knobloch ale zakročil. Jinak se ale v prvním poločase mnoho neurodilo, až v závěru měl další dobrou možnost domácí Fantiš, bránu ale minul.

Hosté začali přebírat iniciativu až ve druhé půli. První gólovka přišla v 66. minutě, kdy po Sadílkově rohu trefil Chaluš břevno. Liberečtí poté domácí přehrávali, žádné vážnější šance ale nepřicházely.

Možnost nakonec přišla, ale na druhé straně. Jawo hledal před bránou Tkáče, jeho přihrávka ale byla nepřesná. A stejný hráč měl další gólovku, z malého vápna ale bránu přestřelil.

Fastav Zlín - Slovan Liberec 0:0

Žluté karty: 12. Potočný, 50. Poznar, 73. Procházka - 35. Karafiát, 90+2. Pešek. Rozhodčí: Z. Proske - R. Kotík, J. Mojžíš

FC Fastav Zlín: Dostál - Kolář, Procházka, Simerský - Fantiš, Hlinka, Martínez, Matejov - Janetzký (69. Tkáč), Poznar (C), Potočný (69. Jawo) 

FC Slovan Liberec: Knobloch - Fukala, Karafiát, Chaluš, Mikula (C) - Mara, Matoušek (61. Faško), Sadílek - Pešek, Rondić, Mosquera (70. Nečas)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, zlín, FC Slovan Liberec, PSG Zlín, FC Viktoria Plzeň, SK Sigma Olomouc, Bílí Tygři Liberec, Morava, FC Fastav Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan ve Zlíně neskóroval, má jen bod. Malá naděje na poháry ještě žije  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.