Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan vstupuje do MOL Cupu. U Nisy přivítá třetiligové Zbuzany

V lize se nedaří, Slovan by se tak mohl nastartovat v poháru. Liberečtí fotbalisté odehrají druhé kolo MOL Cupu nakonec na domácím stadionu U Nisy proti třetiligovým Zbuzanům. Start utkání je v 18:30.

Utkání se Zbuzany je poměrně pikantní, liberecké béčko s ním totiž hraje stejnou soutěž – skupinu A ČFL. A v aktuální sezoně se s ním dokonce potkalo před třemi týdny – a prohrálo 0:1 gólem Eichlera. A tým tak nyní bude mít možnost své béčko pomstít.

Zbuzany hrají hlavní pohárovou soutěž poprvé v historii, když v prvním kole vyřadily Libčany. Naopak Slovan už pohár dvakrát dokázal vyhrát, naposledy se dostal do čtvrtfinále, kde podlehl Plzni. 

Úvodní hvizd zazní ve středu v 18:30 na hlavním stadionu U Nisy. Otevřen bude pouze hlavní vchod na stadion a přístupné budou Hlavní a Východní tribuna (sektor vlajkonošů). Permanentkáři za vstup platit nemusí.

 Vstupenky pro ostatní fanoušky v ceně 50 Kč budou v prodeji před zápasem na hlavní pokladně. Děti do 18 let budou mít ve středu vstup zdarma. 

I pro utkání MOL Cupu platí stejná pravidla ohledně prokazování bezinfekčnosti jako při ligových duelech. Zájemci o antigenní test se mohou nechat otestovat i u recepce stadionu v den zápasu od 16 hodin.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan, MOL Cup, Zbuzany, pohár, FC Slovan Liberec, Lužická Nisa, Česká fotbalová liga, FC Viktoria Plzeň, Libčany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan vstupuje do MOL Cupu. U Nisy přivítá třetiligové Zbuzany  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.