Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slovan posiluje hráči na hostování. Ze Sparty přichází Plechatý, ze Slavie Júsuf

Liberecké fotbalisty v závěru přestupového období posílí nejspíš hned dva fotbalisté z pražských S. Ze Sparty přichází na hostování do konce sezony stoper Plechatý, se Slovanem trénoval i Júsuf, hráč pražské Slavie, který v Liberci hrál už v minulé sezoně. Také on dorazí na hostování do konce sezony.

Dvaadvacetiletý stoper Dominik Plechatý, který už má na kontě celkem 46 ligových startů, je kmenovým hráčem Sparty a naposledy hostoval v Mladé Boleslavi. Tam se ale téměř neprosadil. Do Slovanu přichází na roční hostování.

„Událo se to docela rychle, ale jsem za to rád. Je to pro mě výzva, protože se Liberci nevydařil začátek sezony, takže doufám, že mu pomůžu a Slovan zas pomůže mně v herních zkušenostech,“ řekl k přesunu pod Ještěd sám Dominik Plechatý.

Slovan v Plechatém vidí tolik vytouženou posilu na stopera, kde nemá příliš na výběr a musí tam zaskakovat Mikula. „Příchodem Dominika Plechatého se nám podařilo vyztužit zadní řady kvalitním fotbalistou, který má dostatek zkušeností z ligových zápasů i mládežnických reprezentací,“ dodal sportovní ředitel Zdeněk Koukal.

Slovan také dotáhl příchod bahrajnského útočníka Júsufa Hilála, který se U Nisy představil v dobrém světle už v loňské sezoně. „Jsem rád, že jsem zase ve Slovanu. Mám na Liberec pěkné vzpomínky z minulého podzimu, kdy jsem týmu pomohl kvalifikovat se do Evropské ligy. Těším se na zápasy a doufám, že v nich budeme vyhrávat. Fanoušci Slovanu mě rádi vidí na hřišti a já budu dělat vše pro to, aby mohli být šťastní, protože si to zaslouží," řekl k návratu do Slovanu Júsuf Hilál.

A Slovan prý v posilování na poslední chvíli nekončí, spekulovalo se o příchodu záložníka Adama Jánoše, podle Sportu je ale blízko přestup třiadvacetiletého středopolaře Christa Tiéhiho z druholigové Opavy.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, luboš kozel, trenér, plechatý, júsuf, FC Slovan Liberec, Dominik Plechatý, fotbalista, Liberec, Mladá Boleslav, Adam Jánoš, Zdeněk Koukal, Ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan posiluje hráči na hostování. Ze Sparty přichází Plechatý, ze Slavie Júsuf  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.