Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ještě jedna posila. Do Slovanu přichází ofenzivní záložník Miroslav Stoch

Velmi zajímavý přesun pod Ještěd oznámil Slovan. Jeho kádr totiž posílil zkušený slovenský záložník Miroslav Stoch, který v Česku naposledy působil ve Slavii. Muž s vynikající kopací technikou od té doby vystřídal několik klubů a moc se mu nedařilo, povede se mu znovu nakopnout v Liberci?

Jednatřicetiletý Stoch byl volným hráčem, naposledy působil v polské Zaglebii Lubin. Ve svém životopisu má ale známé kluby. Působil v Chelsea, Twente, Fenerbachce, PAOKu Soluň a mnoha dalších.

Čeští fanoušci si ho budou pamatovat také z angažmá ve Slavii, kde střílel góly a slavil mistrovský titul. Stoch také odehrál šedesát utkání za reprezentaci.

V Liberci už několik dní trénuje. „Jsem tu pár dnů a zatím vše působí příjemně, hlavně kabina je super. Jsem rád, že mě chce trenér a je to pro mě výzva. Nějaký čas budu potřebovat, abych dohnal především kondiční resty. Poté věřím, že dokážu trochu pomoci a přispět k tomu, aby se Liberec posunul v tabulce o něco výše. Tam, kde je momentálně, určitě nepatří, to si všichni uvědomují. Pevně věřím, že se to bude už jen zlepšovat," řekl Miroslav Stoch, který v Liberci zatím zůstane do konce sezony.

Stoch má zkušeností na rozdávání, platí ale také za náladového a problémového hráče. Slovan ale věří, že v jeho dresu předvede jen to nejlepší. „Jedná se o posilu, která by nám měla pomoci zejména v ofenzivě. Samozřejmě Miňo bude potřebovat určitý čas na znovuzískání své herní kondice, s čímž počítáme. Několik dnů u nás již trénuje a doufám, že v dohledné době bude připraven nastoupit v dresu Slovanu," komentoval příchod Miroslava Stocha sportovní ředitel Zdeněk Koukal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, stoch, posila, liberec, fotbal, FC Slovan Liberec, Miroslav Stoch, SK Slavia Praha, Česko, Ještěd, Chelsea FC, FC Twente, PAOK FC, Zdeněk Koukal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještě jedna posila. Do Slovanu přichází ofenzivní záložník Miroslav Stoch  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.