Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Góly v úvodu a závěru. Slovan veze z neoblíbených Teplic tři body

Liberecký Slovan zamířil do neoblíbených Teplic, kde vítězí jen minimálně. Jenže tentokrát se to povedlo, když v nastavení rozhodl o vítězství 2:1 Rondič. Liberečtí šli do vedení už v úvodu, Teplice pak sice vyrovnaly, hosté ale nakonec tři body urvali.

Slovan začal nejlépe, jak mohl. Už ve druhé minutě předvedl rychlou akci, na jejímž konci byl Matoušek. Ten vypálil a jeho střelu do sítě tečoval Hyčka – 0:1. V dalších minutách příliš šancí nebylo, Teplicím se přesto podařilo vyrovnat. Míč se v 38. minutě odrazil k Mazuchovi a ten ho z první poslal do sítě – 1:1.

Podobný fotbal pokračoval i ve druhé půli. Šance prakticky zmizely, bojovalo se spíš o střed hřiště. Až v 72. minutě se tváří v tvář Grigarovi objevil Júsuf, chtěl udělat kličku, ale domácí brankář jeho snahu vystihl. Stejný hráč se o minutu později dostal k hlavičce, jenže ta neměla potřebnou razanci ani směr.

V 85. minutě se do šance řítil Nečas, na hranici vápna byl faulován a Knapík, který viděl červenou. Míč si postavil Faško, ten ale zeď nepropálil.

Slovanu pak začala krátká přesilovka, kterou dokázal v nastavení využít. Rondič poslal Miulu do křídla, ten nacentroval a právě Rondič míč v pádu poslal do sítě – 1:2. 

FK Teplice - Slovan Liberec 1:2 (1:1)

Branky: 38. Mazuch - 2. Matoušek, 90+3. Rondić. Žluté karty: 90+1. Chlumecký, 90+5. Succar - 15. Havelka, 79. Rondić. Červená karta: 85. Knapík. Rozhodčí: Zelinka - Vodrážka, Novák; VAR: Štěrba, AVAR: Kubr. Diváci: 1523

FK Teplice: Grigar (C) - Hyčka, Mazuch (56. Hasil) , Chlumecký, Vondrášek (46. Trubač) - Mareček, Krunert - Knapík, Kodad (82. Succar), Fortelný (73. Moulis) - Rezek

FC Slovan Liberec: Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula (C) - Tiéhi, Havelka (68. Purzitidis) - Koscelník (81. Faško), Frýdek (62. Rondić), Matoušek (81. Nečas) - Rabušic (68. Júsuf)

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slovan, Teplice, FK Teplice, FC Slovan Liberec, Theodor Gebre Selassie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Góly v úvodu a závěru. Slovan veze z neoblíbených Teplic tři body  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.