Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan si v zápase s Bohemians připomene válečné veterány

Sobotní utkání první fotbalové ligy mezi Slovanem a Bohemians bude speciální. Domácí klub před ním totiž uctí válečné veterány. Před zápasem bude v areálu stadionu výstava k válce v Perském zálivu, fanoušci si budou moci na klopu připnout vlčí máky. A čestný výkop bude mít účastník druhé světové války.

U recepce stadionu bude hodinu před zápasem k vidění speciální výstava věnující se misím Pouštní bouře a Pouštní štít při válce v Perském zálivu v letech 1990-1991. „Před recepcí bude k vidění i několik historických vojenských vozů, které si budete moct prohlédnout,“ uvedl mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

U vchodů na stadion si fanoušci mohou vyzvednout vlčí máky a připnout si je na klopu jako výraz podpory jak při zápase, tak na Den válečných veteránů ve čtvrtek 11. listopadu.

Oba týmy také nastoupí na hrací plochu ve speciálních tričkách a čestný výkop provede účastník druhé světové války. 

Utkání začíná v sobotu v patnáct hodin. Liberec po vítězství nad Olomoucí urval tři body také na teplických Stínadlech a potvrdil zlepšenou formu - vyhrál čtyři z posledních šesti kol (4-0-2) – třikrát zvítězil s rozdílem jednoho gólu. Dvě výhry si Slovan připsal na stadionu U Nisy a doma už tak není nejhorším týmem FORTUNA:LIGY. Naopak Bohemka prohrála poslední dvě utkání, minulé kolo navíc musela vynechat kvůli covidu v týmu Karviné.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slovan, bohemians, Bohemians 1905, FC Slovan Liberec, druhá světová válka, první válka v Perském zálivu, Den vzpomínek, SK Sigma Olomouc, 1. česká fotbalová liga, MFK Karviná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan si v zápase s Bohemians připomene válečné veterány  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.