Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Znovu vítězný gól v závěru. Júsuf hlavou po rohu trefil v Karviné čtvrtou výhru Slovanu v řadě

Ze Slovanu se stává specialista na vítězné góly v závěru. Dokázal otočit utkání s Boleslaví, góly v závěru přinesly vítězství i v Teplicích nebo proti Bohemians. Vítěznou branku si v Karviné Liberec nechal až do nastaveného času. Remízové utkání zlomil Júsuf, který si naskočil na Faškův roh.

Dobrou možnost měl ve čtvrté minutě Papadopulos, jehož hlavičku Knobloch kryl. Pěknou akci poté předvedl Slovan, Tuptova rána ale šla nad. V 11. minutě pálil Šehic a Knobloch byl pozorný, v 17. minutě už ale šli domácí do vedení, když si na roh naskočil Túlio a prostřelil hlavou Knoblocha – 1:1.

Liberec srovnal ve 38. minutě. Stropek po rohu zahrál rukou, hrálo se dál, VAR ale sudího upozornil na penaltovou situaci. Míč si postavil Rabušic a panenkovsky proměnil – 1:1.

Po půli šancí ubylo, hra se odehrávala především mezi šestnáctkami. Až v 78. minutě zblízka střílel Čmelík, jenže Knobloch míč vyrazil. V 82. minutě pak Slovan předvedl rychlou akci, Rondič se dostal do střelecké pozice a jeho ránu Bolek jen s námahou vyrazil na břevno.

Nakonec se dočkali hosté. Už běžela 91. minuta, když si na Faškův roh naskočil Júsuf a hlavou se nemýlil – 1:2.

MFK Karviná - Slovan Liberec 1:2 (1:1)

Branky: 17. Marco Túlio - 39. Rabušic z pen., 90+1. Júsuf. Žluté karty: 79. Čmelík - 73. Matoušek, 79. Mikula. Rozhodčí: Orel - Mokrusch, Arnošt; VAR: Pechanec, AVAR: Ondráš

MFK Karviná: Bolek - Dramé (68. Mikuš), Eduardo Santos, Buchta, Sehić - Sinyavskiy (80. Jurásek), Stropek (80. Šindelář), Marco Túlio, Bartošák (74. Čmelík) - Nešický (74. Durosinmi) - Papadopulos (C)

FC Slovan Liberec: Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula (C) - Matoušek (73. Mészáros), Tiéhi, Havelka (85. Purzitidis), Rondić - Tupta (67. Faško) - Rabušic (73. Júsuf)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slovan, karviná, FC Slovan Liberec, MFK Karviná, Bílí Tygři Liberec, FK Mladá Boleslav, FK Teplice, Bohemians 1905, vítězný gól, Marco Túlio, Theodor Gebre Selassie, Eduardo Santos

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Znovu vítězný gól v závěru. Júsuf hlavou po rohu trefil v Karviné čtvrtou výhru Slovanu v řadě  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.