Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zlaté body, hodnotil utkání v Karviné trenér Slovanu Kozel

Liberečtí fotbalisté mají čtvrté vítězství v řadě, v Karviné opět rozhodli v závěru. Jejich trenér Luboš Kozel přitom po utkání řekl, že by bral i bod. Ocenil, že má na lavičce kvalitní hráče, kteří právě v závěru mohou strhnout vítězství na stranu Slovanu.

Úvod utkání se přitom podle něj nevyvíjel nejlépe. „Do utkání jsme nevstoupili úplně ideálně, v úvodu byla Karviná lepší, těžila hlavně z našich ztrát. V přechodové fázi jsme dělali hodně chyb. Vyvrcholilo to inkasovaný gólem po rohu, kdy jsme neuhlídali Túlia na zadní tyči,“ uvedl Luboš Kozel.

Podle něj ale jeho týmu inkasovaný gól paradoxně pomohl. „Neměli jsme co ztratit, dokázali jsme domácí zatlačit,“ řekl.

Slovanu v závěru poločasu pomohla penalta po ruce domácího hráče. „Přímo v utkání máme tablet, asistent mi na lavičce řekl, že to penalta klidně být může, že rukou zahrál. Samozřejmě je to smolná situace pro domácí, dneska to tak ale je,“ okomentoval penaltovou situaci.

Podle Kozla je důležité, že Slovan má aktuálně kvalitní kádr. „Brali bychom bod, ale v závěru se projevila síla našich střídajících hráčů, Faško to dobře kopl a Júsuf se prosadil. Pro nás to jsou zlaté body,“ uvedl trenér. „Musíte mít náboje na lavičce, a ty my naštěstí máme,“ dodal.

Góly v závěru přisuzuje právě kvalitě střídajících hráčů, ale i vyššímu sebevědomí týmu. „Když začnete vyhrávat a dvakrát třikrát se vám to v závěru povedlo, víte, že ještě čas na rozdílový gól je. Hráči přemýšlí tak, že chtějí vyhrát,“ vysvětlil.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slovan, karviná, MFK Karviná, trenér, FC Slovan Liberec, Luboš Kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlaté body, hodnotil utkání v Karviné trenér Slovanu Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.