Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fotbalový Liberec získal osmnáctiletého záložníka Višinského ze Slavie

Fotbalisty Liberce posílil talentovaný záložník Denis Višinský, který do severočeského klubu přestoupil z pražské Slavie. Na twitteru o tom informoval agent osmnáctiletého hráče Ondrej Chovanec. Úřadující mistři podle médií mají právo Višinského ze Slovanu odkoupit.

Slávistický odchovanec Višinský na podzim hostoval ve Vlašimi, za kterou v 15 druholigových utkáních zaznamenal tři branky a jednu asistenci. Reprezentant do 19 let s Pražany absolvoval lednové soustředění v Portugalsku, v nedělní generálce na ligové jaro s Ostravou odehrál při vítězství 4:2 závěrečnou půlhodinu.

Višinský je druhou zimní posilou Liberce po nigerijském ofenzivním hráči Ahmadu Ghalim. Slovan zatím opustil jen záložník Nečas, který odešel do Brna a také útočník Novotný, který předčasně ukončil hostování ze Sparty. Hovoří se také o zájmu Malmö o stopera Chaluše. Liberec měl zájem o Slávistu Prebsla, ten se ale v zápase s Baníkem zranil.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Chovanec Sport Agency

Štítky Sport, fotbal, první, Liberec, Višinský, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Denis Višinský, Ondrej Chovanec, Twitter, FC Baník Ostrava, CHOVANEC SPORT AGENCY, a.s., Portugalsko, FC Zbrojovka Brno, AC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový Liberec získal osmnáctiletého záložníka Višinského ze Slavie  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.