Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Slovan nezačne ligové jaro ani o víkendu. Utkání s Pardubicemi bylo kvůli karanténě hostů odloženo

Libereckým fotbalistům se prodlužuje čekání na start ligového jara. Už minulý týden jim byl odložen zápas ve Zlíně, nyní se odkládá i první domácí utkání s Pardubicemi. Důvody jsou stejné – karanténa v týmu soupeře. Utkání je odloženo zatím na neurčito.

„O náhradním termínu utkání proti Pardubicím budeme informovat, jakmile bude určen vedením soutěže,“ uvedl mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský. Vedení ligy už oznámilo čas výkopu dohrávaného zápasu Slovanu na zlínské Letné. Mělo by se hrát v úterý 15. února od 16:30.

Slovan si tak místo ligového utkání zahraje alespoň přípravu s béčkem Sparty. Ten se odehraje ve čtvrtek od 11 hodin na pražském Strahově.

Prvním domácím utkáním sezony tak nejspíš bude až 26. února Podještědské derby. V tu dobu už by měla platit nová pravidla pro návštěvu sportovních utkání. Měla by být povolena návštěva poloviny kapacity stadionu.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, příprava, liga, odložení zápasu, Pardubice, Slovany, karanténa, Zlín, jaro, Letná, Strahov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan nezačne ligové jaro ani o víkendu. Utkání s Pardubicemi bylo kvůli karanténě hostů odloženo  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.