Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Sparta v Jablonci hrát nebude. Ligové utkání je odložené kvůli sněhu

Utkání 22. ligového kola mezi Jabloncem a Spartou se hrát nebude. Důvodem je zimní počasí, k ránu ve městě napadlo několik centimetrů sněhu a hřiště se tak na důstojné ligové utkání nestihne připravit.

„V Jablonci napadlo během noci a nedělního rána mezi 15 a 20 centimetry sněhu. Vytápění sice běží naplno již delší dobu, ale vlivem tajícího sněhu je hrací plocha téměř celá pod vodou. S ohledem na zdraví hráčů nelze utkání odehrát v řádném termínu," vysvětlil mluvčí klubu Martin Bergman.

Vedení fotbalové ligy tak ještě v neděli dopoledne rozhodlo o odložení utkání, náhradní termín ale ještě znám není.

Trenéra Jablonce Petra Radu odložení mrzí, ale chápe ho. „Mrzí nás to, měli jsme nějaký rytmus. Myslím si, že rozhodl rozum. To, co se tady událo od rána řekněme od tří hodin tak nikdo z nás nečekal. Hřiště by bylo totálně zničené a nepomohlo by to ani jednomu týmu. To, co všichni říkají, že to nevyhovuje Spartě, tak my taky chceme hrát na dobrém terénu, hráči jsou v tomhle stejní,“ uvedl.

Podle něj je ale počasí v Jablonci špatné, v průběhu dne má ještě hodně pršet. „Takže aby se prezentoval fotbal dobrými terény, tak je to rozumné řešení," dodal.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FK Jablonec

Štítky fk jablonec, Jablonec, fotbal, sparta, Martin Bergman, Petr Rada

Sparta v Jablonci hrát nebude. Ligové utkání je odložené kvůli sněhu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.